Asiakkuusneuvoja/Asiakkuusasiantuntija

Haku voimassa: 18.12.2022
Sijainti: Pietarsaari, Luoto ja Pedersöre
Linkki: https://op-careers.fi/job/Pietarsaari-AsiakkuusneuvojaAsiakkuusasiantuntija/873367201/

Pietarsaaren Seudun Osuuspankki on itsenäinen, noin 11 000 asiakkaamme omistama osuuspankki. Toimintaamme kuvaa vahvasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Paikallisena pankkina OP ryhmässä tarjoamme kattavan kokonaisuuden erilaisia palveluita. Meillä asioidessaan asiakas voi hoitaa vakuutus- ja pankkipalvelut saman katon alla joko konttorissa, puhelimitse tai verkossa. Ydinalueena Pietarsaari, Luoto ja Pedersöre.


Haemme nyt vahvistukseksi asiakkuusneuvojaa/asiakkuusasiantuntijaa vakituiseen työtehtävään yritys- tai henkilöasiakkaiden rahoituksen tehtäviin.


Asiakkuusneuvoja/Asiakkuusasiantuntija

Tehtävässä pääset vastaamaan laaja-alaisesta ratkaisumyynnistä henkilöasiakkaiden asumiseen tai yritysasiakkaiden toimintaan liittyvissä rahoituksen palveluissa. Hoidat asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti ja etsit parhaita mahdollisia kokonaisratkaisuehdotuksia asiakkaiden tilanteisiin hyödyntäen koko tiimisi ja työyhteisösi asiantuntijuutta. Kohtaat asiakkaita hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Tapaat asiakkaitamme monikanavaisesti – kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse. Työhösi kuuluu myös laajasti pankkimme tekemisiä, kuten päivittäisten palvelukokonaisuuden myyntityötä ja neuvontaa. Tarkempi tehtävänkuvasi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Muutama sana meistä

Tässä tehtävässä sijoitut pankkimme asiantuntevaan ja tiiviiseen tiimiin, jossa työtä tehdään kunnianhimoisesti sekä toisia kannustaen. Kollegoiksesi ja työsi tueksi saat noin 35 osaavaa työkaveria. Työpäiviesi aikana teet myös tiivistä yhteistyötä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa eri toimipisteillämme. Pietarsaaren Seudun OP on alueensa osaava, täyden palvelun pankki, jonka toiminnassa korostuu ihmisläheisyys.

Mitä tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa. Tehtävässä saat hyvät mahdollisuudet kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla osaavien ihmisten ympäröimänä.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut sisältäen kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on aikaisempaa kokemusta rahoituksesta tai muutaman vuoden työkokemus. Tehtäväkohtaisen koulutuksen saat tietysti meiltä. Haluat menestyä työssäsi, olet tuloshakuinen ja innostunut aktiivisesta myynnistä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat rohkeasti juuri heille sopivat tuotteet ja palvelut. Myyntitulosten lisäksi asiakaskokemus on sinulle tärkeä onnistumisen mittari. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Eduksesi on kokemus monikanavaisesta asiakaspalvelusta. Organisoit ja aikataulutat omaa tekemistäsi tehokkaasti, sopeudut nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja haluat kehittää itseäsi rahoitusalan osaajana. Pystyt palvelemaan asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi, myös englannin kieli on etu.

Kiinnostuitko?

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Stefan Granberg puh. 050 3038252 / stefan.granberg@op.fi tai Kari Koponen puh 010 255 5615 / kari.koponen@op.fi. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos vakuutimme sinut jo, lähetä hakemuksesi viimeistään 18.12.2022 mennessä op-careers.fi sivuston kautta. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta! Älä jätä hakemista viime tinkaan, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan houkuttelevin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen