Junior Project Manager

Haku voimassa: 31.1.2022
Sijainti: Helsinki

Tehokas tiimipelaaja, liity laumaamme! Tässä tehtävässä työkokemus ja koulutausta katsotaan eduksi, mutta näitäkin tärkeämpänä näemme motivoituneen asenteen ja nälän oppia uutta. Ei siis haittaa vaikka olisit vasta urasi alussa!


Content House on vuonna 2016 perustettu, Suomen johtava tulokselliseen sisältömarkkinointiin ja natiivimainontaan erikoistunut yritys. Tuotamme asiakkaillemme laadukkaita kaupallisia sisältöjä maan tunnetuimpiin medioihin sekä printtinä että diginä. Aito lisäarvon tuottaminen, läpinäkyvyys ja luotettavuus kuuluvat tärkeimpiin arvoihimme.


Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme kunnianhimoista ja pelkäämättömän asenteen omaavaa tiimipelaajaa, joka tarttuu kiinni yritysmaailman ajankohtaisimpiin käänteisiin. Osana Content Housen tiimiä pääset rakentamaan natiivimainonnan tulevaisuutta sekä raivaamaan yhdessä tietä kohti uusia aluevaltauksia. Asiakkainasi ovat Suomen tunnetuimmat brändit ja niiden takana vaikuttavat päättäjät, joten roolissa menestyminen edellyttää loistavien vuorovaikutustaitojen lisäksi ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta sekä strategista ajattelukykyä.


JUNIOR PROJECT MANAGERINA


🔑 Työskentelet osana myyntitiimiämme ja pääset heti kättelyssä vastaamaan koko myyntiprosessin hoitamisesta, asiakkaiden prospektoinnista aina kaupan klosaamiseen asti.


💰 Osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöämme pääset vaikuttamaan suoraan työnkuvaasi, työaikaasi sekä alan parhaan provikkasi määrään.


📚 Pääset myös kartuttamaan arvokasta työkokemusta B2B- ratkaisumyynnistä.


SINULTA ODOTAMME


🔥 Kunnianhimoa, tekevää ja pelkäämätöntä asennetta sekä palavaa halua kehittyä myyntityössä.


🌟 Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana varmistamme että saat kaikki kaupan tekemiseen tarvittavat opit. Me autamme sinua kehittymään yritysmyynnin huippuammattilaiseksi ja tarjoamme kannustavan tulokseen sidotun palkkausmallin.


KOULUTAMME KAIKKI uudet henkilöt tehtävään. Uskomme, että persoona ja asenne ratkaisevat!


TYÖ ALKAA sovitusti heti oikean henkilön löydyttyä. Työskentelet viihtyisässä toimistossamme Kampin Kalevankadulla.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen