Harjoittelija (asiakas- tai korvauspalvelutehtävät)

Haku voimassa: 31.3.2022
Sijainti: Espoo

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset harjoittelemaan ihan oikeita töitä?

Haaveiletko sinäkin harjoittelupaikasta, jossa pääset mukaan loistavaan työyhteisöön? Oletko sinä ripeä, vastuuntuntoinen, hyvällä meiningillä ja työtä pelkäämättömällä asenteella höystetty opiskelija? Koetko olevasi henkilö, joka haluaa kehittyä ja unelmoitko samalla vapaista viikonlopuista? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS

Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa työtehtävät koostuvat joko asiakas- tai korvauspalvelun avustavista tehtävistä.

POP Vakuutuksen harjoittelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hankkia monipuolista osaamista vakuutusalasta ja kasvattaa ongelmanratkaisutaitoja oikeiden asiakastapausten parissa. Meiltä saat perusteellisen perehdytyksen sekä kannustavan ja osaavan tiimin tuen tehtävääsi. Perehdytykseen sisältyy esimerkiksi tuote- ja ehtokoulutuksia, juridinen koulutus, sekä järjestelmä-, asiakaspalvelu- että myyntikoulutusta.

TEHTÄVÄT
palvelet asiakkaita eri sähköisissä kanavissa
teet sopimusmuutoksia asiakkaiden tarpeiden mukaan
laadit tarvittavia asiakirjoja ja käsittelet erilaisia dokumentteja
teet tarvittaessa kirjallisia selvityksiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
hoidat vahinkojen esikäsittelyä

ODOTAMME SINULTA

hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
perus IT-taitoja
sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti


Toimitilamme sijaitsevat Stella Business Parkissa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Espoon Leppävaarassa.

Kiinnostuitko? Seuraava harjoittelujakson aloitusajankohta on maaliskuu 2022.

Eikö seuraava aloitusajankohta sovi sinulle? Ei hätää – jätä kuitenkin hakemuksesi ja ansioluettelosi. Täytämme harjoittelupaikkoja myös tulevaisuudessa. Muista mainita hakemuksessasi harjoittelujakson toivottu ajankohta ja pituus, sekä onko ensisijainen toiveesi työskennellä asiakas- vai korvauspalvelutehtävissä.

Henkilöstöetuina ovat mm. kuntosali, etätyömahdollisuus ja sinulla on käytössä henkilökohtaiset alennukset vakuutusmaksuista. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä kouluttajan jatkuvan tuen.

Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan vähintään 4 kuukautta ja soveltuu opiskelijoille. Harjoittelijat tulevat meille koulutussopimuksella. Sopimukset solmitaan aina oppilaitoksen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiimin kouluttaja: Grit Hansen (046 922 1184) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi.

Keitä me olemme?

POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme pakota sinua pukuun tai yhteen muottiin. Meillä saat kukkia omana itsenäsi.

Joukossamme seisoo jo yli sata suoraselkäistä ammattilaista, jotka työskentelevät esimerkiksi asiakaspalvelun, korvausten, it-kehityksen, digin, datan tai myynnin parissa. Kasvamme ihan koko ajan. Tänään asiakkaita on yli 160 000, huomenna vielä enemmän. Heille tarjoamme vakuutuksia, sinulle tarjoamme kiinnostavaa, monipuolista ja vastuullista työtä.

Mutta harkitse silti ennen kuin haet meille. Voi nimittäin olla, ettet halua enää pois.

Tutustu meihin ( https://www.popvakuutus.fi/yritys ) ja hae jo nyt!

POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen