Opiskelijakulttuuria vol. 4: Opiskelijakulttuuri avaruuden pääkaupungissa

6.12.2021

Seinäjoen Tradenomiopiskelijoiden oma opiskelijayhdistys SULKA ry on ollut opiskelijoiden tukena jo vuodesta 1954, eli jo kunnioitettavat 67 vuotta! Jäseniä meillä on 270. 

Opiskelijakulttuuri Seinäjoella on uskoaksemme pääpiirteittäin samanlaista kuin muuallakin, mutta tietysti pyrimme tuomaan omia erikoisuuksiamme mukaan. Teemme paljon yhteistyötä erityisesti insinööriopiskelijoiden kanssa, jaammehan myös toimistomme heidän kanssaan. Heidän kanssaan järjestämme kerran vuodessa hyväntekeväisyysbileet, joiden tuotto menee valitsemallemme hyväntekeväisyysjärjestölle esim. vuonna 2018 Syöpäsäätiölle. Tavaksi on myös muodostunut järjestää ystävänpäivänä Ota Minut -bileet, jotka perinteisesti ovat aina olleet vuoden kovimmat bileet, pois lukien tietysti vappu. 

Jokaisella yhdistyksellä kuuluu olla myös oma perinteinen juomapeli ja meillähän se on tietenkin SULKApallo. Peli eroaa hieman perinteisestä mailoilla pelattavasta sulkapallosta ja se on vuosikymmenten mittaan hioutunut lukuisten pelikertojen jälkeen timantinkovaksi.

Vaikka Seinäjoki onkin melko pieni paikkakunta, on opiskelijaelämä täällä elinvoimaista. Suosittelemmekin kaikkien tulevan tutustumaan avaruuden pääkaupunkiin! YKS SILLE!