Vastavalmistuneille jäsenille uusi etu Danske Bankilta!

13.12.2016

Vastavalmistunut, haluatko parempaa palvelua pankilta?

Juuri työelämässä aloittaneet akavalaiset saavat jatkossa juuri heille räätälöityä pankkipalvelua. Akava ja Danske Bank ryhtyivät yhteistyöhön, joka nostaa nuoren korkeakoulutetun suoraan pankin etuohjelman ylimmälle tasolle.

Millaisia pankkipalveluita vastavalmistuneet korkeakoulutetut tarvitsevat?

Palvelujen tulisi olla täysin digitaalisia, helposti käyttöön otettavia ja elämäntilanteeseen räätälöityjä. Niiden pitäisi huomioida matkustaminen ja työn perässä muuttaminen. Tärkeää olisi sekin, että palkan sijoittaminen säästöön olisi tehty helpoksi, kun työelämään on päässyt kiinni. Eikä palveluiden kestävän kehityksen periaatteitakaan saa unohtaa: vastuullisuus, kuten luonnosta huolehtiminen ja työntekijöiden oikeudet, pitää muistaa kaikessa.

Tällaisia palveluita vastavalmistuneet akavalaiset jatkossa myös saavat. Akava ja Danske Bank tutkivat vastavalmistuneiden korkeakoulutettujen tarpeita, ja kehittävät jatkossa yhdessä palveluitaan juuri heille.

Vastavalmistuneet akavalaiset saavat halutessaan Danske Bankilta heille räätälöidyn, ilmaisen pankkipalvelupaketin. Lisäksi vastavalmistuneita palvelee juuri heille omistautunut tiimi.

Danske Bankin ja Akavan tutkimuksissa selvisi, että moni nuori akateeminen koki, että heidän elämäntilannettaan ei pankeissa, vakuutusyhtiöissä eikä monessa muussakaan palvelussa ymmärretty eikä arvostettu. Se asia päätettiin korjata kuntoon kerralla.

Matkustelu oli vastavalmistuneille tärkeä osa elämää. Siksi palvelupakettiin räätälöitiin matkustamista helpottavia palveluita, kuten edullista valuutan vaihtoa ja matkavakuutus, sekä yleensä pidempiaikaisille asiakkaille kuuluvia palveluita, kuten lentokenttien lounge-tilojen käyttöä. Samoin työn perässä muuttamiseen on kehitetty edullista rahoitusta ja palveluja, samoin vastuulliseen sijoittamiseen.

Muutkin tutkimuksessa esiin nousseet vastavalmistuneiden tarpeet otettiin huomioon. Esimerkiksi asiakkaaksi tuleminen on nyt täysin digitalisoitu. Akavalainen vastavalmistunut voi ottaa tarjouksen käyttöön kotisohvaltaan, kysyä neuvoa vastavalmistuneiden tilanteeseen koulutetuilta pankkineuvojilta verkossa ja allekirjoittaa sopimukset vaikka toisen pankin tunnuksilla. Käyntiä pankissa ei tarvita.
 


Uusi jäsenetu on tarkoitettu 0-2 vuoden sisään valmistuneille TRALin täysjäsenille. Jos et vielä ole valmistumisesi yhteydessä liittynyt jäseneksi,tee se täällä!
Tutustu uuteen palvelupakettiin: danskebank.fi/akava