Voita etäkahvihetki valitsemasi markkinointigurun kanssa!

Kenen markkinointiammattilaisen kanssa sinä haluaisit päästä vaihtamaan ajatuksia ja saada kullanarvoisia vinkkejä uraasi varten?

Nyt on tarjolla täysin ainutlaatuinen tilaisuus päästä jututtamaan tunnettuja suomalaisia markkinointiguruja rentojen etäkahvien merkeissä! Mestari & Kisälli -kilpailu yhdistää markkinointivaikuttajat ja markkinoinnin parissa uraansa aloittelevat tradenomit.

Rennoissa kohtaamisissa opiskelijoilla ja vastavalmistuneilla on mahdollisuus kysyä markkinoinnin huipuilta arvokkaita vinkkejä uralleen sekä kuulla heidän kokemuksiaan markkinoinnin mielenkiintoisesta maailmasta. Kilpailun järjestävät yhteistyössä Tradenomiopiskelijat ja Markkinointiliitto.

Sinun tarvitsee vain kertoa meille, kenet markkinointiammattilaisen haluaisit tavata ja miksi, ja saatamme toteuttaa haaveesi. Tätä mahdollisuutta ei kannata missata! 

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt.


Miten kilpailu etenee?

Kilpailu on käynnissä 1.6. - 31.8. Kilpailuajan päätyttyä valitsemme viisi onnekasta, jotka pääsevät vaihtamaan ajatuksia nimeämänsä markkinointivaikuttajan kanssa virtuaalisesti. Etäkahvit toteutetaan syksyllä 2020 ja ne taltioidaan Zoomilla sekä julkaistaan MARK me-sisältöpalvelussa. Olemme yhteydessä kaikkiin kilpailun osallistujiin viimeistään 11.9.

Tutustu veloituksetta MARK me -sisältöpalveluun

Kaikki kilpailuun osallistuneet saavat maksuttoman käyttöoikeuden Markkinointiliiton MARK me -sisältöpalveluun. Saat tunnukset käyttöösi viikon ajaksi ja voit nauttia alan kärkinimien videohaastatteluista sekä webinaari- ja tapahtumatallenteista. Vahvista osaamistasi ja opi uutta Suomen parhaiden asiantuntijoiden johdolla!