Valmistuvalle

Oletko valmistumassa? Onnittelut mahtavasta saavutuksesta!

Kun valmistut, on aika vaihtaa Tradenomiopiskelijoiden opiskelijajäsenyytesi Tradenomien täysjäsenyyteen. Kun siirryt valmistumisen jälkeen täysjäseneksi, saat 50 prosenttia alennusta jäsenmaksustasi puolen vuoden ajan ja maksat jäsenyydestäsi vain 16,5 € kuussa. 6 kuukauden jälkeen jäsenmaksusi on 33 € kuussa.

Muista tehdä valmistumisilmoitus

Huomaathan, että alennusta ei myönnetä automaattisesti. Tee alennushakemus verkkoasioinnissa tai toimita tutkintotodistus osoitteeseen jasenasiat@tradenomi.fi. Alennus myönnetään vain aiemmin opiskelijajäsenenä olleille.

Lahjoitamme valmistuneille ja täysjäseneksi siirtyville tyylikkään samettikansion, jossa voi säilyttää tutkinto- ja työtodistuksia. Mainitsethan kansiosta täysjäseneksi siirtymisen yhteydessä.

Vinkkejä valmistuvalle

1. Pysähdy hetkeksi miettimään uratoiveitasi. Pohdi ennakkoluulottomasti, mitä haluaisit seuraavaksi tehdä ja tutki eri mahdollisuuksia. Varaa aika henkilökohtaiseen uravalmennukseen, jossa valmentaja perehtyy tilanteeseesi ja sparraa sinua henkilökohtaisesti työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyvissä asioissa.

2. Jos sinulla ei ole vielä työpaikkaa, voit etsiä tradenomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja täältä tai tradenomien omasta kohtaamispaikasta Tradenomiitista. Tradenomiitissa voit myös kysyä kokeneemmilta kollegoilta neuvoja tai ottaa yhteyttä tradenomeihin, jotka työskentelevät unelmiesi työpaikassa. Myös Tradenomien LinkedIn-ryhmään postataan paljon työpaikkoja. 

3. Oletko valmistautumassa työhaastatteluun tai laatimassa työhakemusta, jossa kysytään palkkatoivetta? Ota yhteyttä palkkaneuvontaamme ja hio palkkapyyntösi kohdilleen asiantuntijan kanssa. Perusteltu palkkapyyntö antaa sinulle hyvän lähtökohdan palkkaneuvotteluihin ja sinun ei tarvitse miettiä, pyysitkö liikaa vai liian vähän. Samalta sivulta löydät myös vastavalmistuneiden tradenomien palkkasuositukset. 

4. Huolehdi työttömyysturvastasi liittymällä työttömyyskassaanTyöttömyyskassan jäsenet ovat työttömyyden kohdatessa tietyin edellytyksin oikeutettuja ansiosidonnaiseen päivärahaan. Työttömyyskassan jäseneksi hyväksymisen edellytys on voimassa oleva työsuhde. Jos olet mustan tason opiskelijajäsen, olet jo ollut työttömyyskassan jäsen ja kerryttänyt työssäoloehtoasi.