Valmistuvalle tradenomille

Onnittelut valmistumisesta, iso urakka on takana! Olet nyt valmis aloittamaan uuden vaiheen elämässäsi.

Urasi Tradenomiyhteisön jäsenenä ei ole tietenkään nyt ohi – nyt on aika kohota Tradenomien täysjäseneksi!
Muista siis päivittää jäsentietoihisi valmistumispäivämäärä ja vaihtaa jäsenlajiksi täysjäsenyys.

Lahjoitamme valmistuneille ja täysjäseneksi siirtyville tyylikkään samettikansion, jossa voit säilyttää tutkinto- ja työtodistuksia. Mainitsethan, jos haluat kansion täysjäseneksi siirtymisen yhteydessä.


CASHBACK-ETU - MAKSAMME UUDELLE TÄYSJÄSENELLE KAIKKI OPISKELUAIKANA MAKSETUT JÄSENMAKSUT TAKAISIN

Kaikki Kulta- tai Musta-jäsenenä maksamasi Tradenomiopiskelijoiden jäsenmaksut hyvitetään takaisin ensimmäisen kolmen jäsenyysvuoden aikana valmistumisen jälkeen.
Sinun ei tarvitse erikseen hakea jäsenmaksuhyvitystä, vaan etu otetaan käyttöön automaattisesti ilmoittaessasi valmistumispäiväsi ja siirtyessäsi Tradenomien täysjäseneksi.


Löydä unelmaduunisi Tradenomien maksuttomien ura- ja työnhakupalveluiden avulla

Mihin suuntaat opintojen jälkeen? Siintääkö urapolku suorana ja selkeänä edessäsi vai voisiko pieni apu olla paikallaan?

Uran alkuvaiheessa on fiksua hyödyntää kaikki mahdollinen tuki, jotta oma ura saa arvoisensa boostin ensimetreille. Kysy rohkeasti asiantuntijoiltamme neuvoja urasuunnitteluun ja työnhakuun.


Tässä muutama vinkki urasuunnittelun tueksi! 

1. Mitä haluat uraltasi?
Pohdi ennakkoluulottomasti, mitä haluaisit seuraavaksi tehdä ja tutki eri mahdollisuuksia. Varaa aika henkilökohtaiseen uravalmennukseen, jossa valmentaja perehtyy tilanteeseesi ja sparraa sinua henkilökohtaisesti työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyvissä asioissa.

2. Miten edetä työnhaussa
Oletko valmistautumassa työhaastatteluun tai laatimassa työhakemusta. Kurkkaa Polku unelmaduuniin -portaali. Sieltä nimittäin löydät vinkit ja mallit hakemuspapereiden tekemiseen. Lisäksi pääset hankkimaan haastattelukokemusta Recright videosimulaattorin avulla. Portaalista löydät myös tradenomeille suunnattuja työpaikkoja. Onnea työnhakuun!


Muista huolehtia työttömyysturvastasi

Työttömyyskassan jäsenyys on tärkeä turva työelämässä, sillä kassan jäsenet ovat työttömyyden kohdatessa tietyin edellytyksin oikeutettuja ansiosidonnaiseen päivärahaan. Jos et kuulu kassaan ja jäät työttömäksi, saat peruspäivärahaa, jonka määrä on huomattavasti pienempi kuin ansiosidonnaisen päivärahan. Jäsenemme kuuluvat Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOon. 

Jotta voisit saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, sinun pitää täyttää jäsenyysehto sekä työssäoloehto. Sinun tulee olla ollut

  • työttömyyskassan jäsen vähintään 26 viikkoa
  • ja töissä jäsenyysaikana vähintään 26 kalenteriviikkoa (ma – su), jolloin työaika on ollut vähintään 18 tuntia/kalenteriviikko. Viikkojen ei tarvitse olla peräkkäisiä.

Jos olet Musta-tason opiskelijajäsen, olet jo ollut työttömyyskassan jäsen ja kerryttänyt mahdollisesti työssäoloehtoasi. Jos olet Kulta- tai Hopea-tason jäsen voit liittyä kassaan nyt, mikäli sinulla on voimassa oleva työsuhde. Työssäkäyvien opiskelijajäsenten kannattaa päivittää Mustalle-tasolle ja valmistuvien kannattaa päivittää jäsenyys Tradenomien täysjäseneksi! Kumpikin jäsenyys sisältää työttömyyskassan.

 

MAINIOT PANKKIEDUT VASTAVALMISTUNEILLE

Danske Bank tarjoaa vastavalmistuneille tradenomeille seuraavat rahanarvoiset edut:

  • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta - pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle
  • Priority Pass™ -kortti: sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus sekä käteisnostoturva
  • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa
  • Kaikille liiton jäsenille kuuluvien asuntolainaetujen lisäksi ensiasunnon ostajan ASP-säästöille + 4%:n lisäkorko.