Valmistuvalle

Oletko valmistumassa? Onnittelut mahtavasta saavutuksesta!

Kun valmistut, on aika vaihtaa Tradenomiopiskelijoiden opiskelijajäsenyytesi Tradenomien täysjäsenyyteen. Muista päivittää valmistumispäivämäärä ja vaihtaa jäsenlajiksi täysjäsen.

Päivitä jäsentiedot asiointipalvelussa

Lahjoitamme valmistuneille ja täysjäseneksi siirtyville tyylikkään samettikansion, jossa voi säilyttää tutkinto- ja työtodistuksia. Mainitsethan kansiosta täysjäseneksi siirtymisen yhteydessä. 

Saat opiskeluaikana maksamasi jäsenmaksut takaisin cashback-edulla

Kaikki Kulta- tai Musta-jäsenenä maksamasi Tradenomien jäsenmaksut hyvitetään takaisin ensimmäisen kolmen jäsenyysvuoden aikana valmistumisen jälkeen. Jäsenmaksuhyvitystä ei tarvitse erikseen hakea, vaan etu otetaan käyttöön automaattisesti jäsenen valmistuessa ja siirtyessä Tradenomien täysjäseneksi.

Lue lisää cashback-edusta

Löydä unelmaduunisi Tradenomien maksuttomien ura- ja työnhakupalveluiden avulla

Mihin suuntaat opintojen jälkeen? Erityisesti uran alkuvaiheessa kannattaa hyödyntää kaikki mahdollinen apu ja kysyä asiantuntijoilta neuvoja urasuunnitteluun ja työnhakuun. Tässä muutama vinkki urasuunnittelun tueksi! 

1. Pysähdy hetkeksi miettimään uratoiveitasi. Pohdi ennakkoluulottomasti, mitä haluaisit seuraavaksi tehdä ja tutki eri mahdollisuuksia. Varaa aika henkilökohtaiseen uravalmennukseen, jossa valmentaja perehtyy tilanteeseesi ja sparraa sinua henkilökohtaisesti työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyvissä asioissa.

2. Jos sinulla ei ole vielä työpaikkaa, voit etsiä tradenomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja. Myös Tradenomien LinkedIn-ryhmään postataan paljon työpaikkoja. 

3. Oletko valmistautumassa työhaastatteluun tai laatimassa työhakemusta, jossa kysytään palkkatoivetta? Ota yhteyttä palkkaneuvontaamme ja hio palkkapyyntösi kohdilleen asiantuntijan kanssa. Perusteltu palkkapyyntö antaa sinulle hyvän lähtökohdan palkkaneuvotteluihin ja sinun ei tarvitse miettiä, pyysitkö liikaa vai liian vähän. Samalta sivulta löydät myös vastavalmistuneiden tradenomien palkkasuositukset. 

Muista huolehtia työttömyysturvastasi

Työttömyyskassan jäsenyys on tärkeä turva työelämässä, sillä kassan jäsenet ovat työttömyyden kohdatessa tietyin edellytyksin oikeutettuja ansiosidonnaiseen päivärahaan. Jos et kuulu kassaan ja jäät työttömäksi, saat peruspäivärahaa, jonka määrä on huomattavasti pienempi kuin ansiosidonnaisen päivärahan. Jäsenemme kuuluvat Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOon. 

Jotta voisit saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, sinun pitää täyttää jäsenyysehto sekä työssäoloehto. Sinun tulee olla ollut

  • työttömyyskassan jäsen vähintään 26 viikkoa
  • ja töissä jäsenyysaikana vähintään 26 kalenteriviikkoa (ma – su), jolloin työaika on ollut vähintään 18 tuntia/kalenteriviikko.

Jos olet Musta-tason opiskelijajäsen, olet jo ollut työttömyyskassan jäsen ja kerryttänyt työssäoloehtoasi. Jos olet Kulta- tai Hopea-tason jäsen, voit liittyä kassaan nyt, mikäli sinulla on voimassa oleva työsuhde. 

Lue lisää työttömyysturvasta

Danske Bankilta rahanarvoisia etuja vastavalmistuneille

Danske Bank tarjoaa vastavalmistuneille tradenomeille seuraavat edut:

  • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta - pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle
  • Priority Pass™ -kortti: sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus sekä käteisnostoturva
  • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa
  • Kaikille liiton jäsenille kuuluvien asuntolainaetujen lisäksi ensiasunnon ostajan ASP-säästöille + 4%:n lisäkorko. 

Lue lisää Danske Bankin eduista