Diana Muraskina ehdolla Akavan Opiskelijoiden varapuheenjohtajaksi

9.11.2023

Tradenomit esittää Diana Muraskinaa Akavan Opiskelijoiden varapuheenjohtajaksi vuodelle 2024. Muraskina opiskelee finanssi- ja taloustieteitä Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa ja on toiminut useamman vuoden järjestökentällä, niin opiskelijakunta-, kuin opiskelijayhdistyspuolella.

- Tulevana vuonna haluan edistää opiskelijoiden oikeudenmukaista kohtelua, harjoittelupaikkojen laatua ja saavutettavuutta sekä opintopolulla että valmistumisen jälkeen, luoda rakenteita toimintaan laadun ja jatkuvuuden varmistamiseen Akavan Opiskelijoissa ja perehtyä paremmin työmarkkinapolitiikkaan, Muraskina kertoo.

Vuonna 2023 Muraskina on toiminut Suomen Opiskelijakuntien Liitto SAMOK ry:n varapuheenjohtajana, jonka tehtävässä hänen vastuualueisiin on kuulunut muun muassa johtaminen sekä koulutuspolitiikka. Järjestöurallaan Muraskina on ehtinyt tekemään paljon monipuolista kehitystyötä opiskelijoiden eteen.

- Koen, että aikaisemmin kartoitettu kokemus strategiatyöstä, valtakunnallisesta vaikuttamisesta, erityisesti harjoitteluiden osalta ja kestävän kehityksen parissa, tukevat ensivuoden työtä hakemassani pestissä. Akavan Opiskelijoissa varapuheenjohtajien tehtävää on kehitettävä ja rakenne on muutettava selkeämmäksi. Näen omat vahvuuteni etenkin yhteistyön luomisessa ja hyvinvoinnin edellytysten vahvistamisessa, Muraskina jatkaa.

 

LISÄTIEDOT:

Diana Muraskina, puh. 044 300 3171
Juha Hämäläinen, Tradenomiopiskelijoiden toiminnanjohtaja, puh. 050 543 9226

Akavan opiskelijat vastaa opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden edunvalvonnasta Akavassa. Akavan opiskelijoiden valtuuskunta valitsee kokouksessaan 10.11. uuden puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa sekä neljä jäsentä opiskelijaneuvostoon vuodelle 2024.

Tradenomiopiskelijat on kaikkien tradenomi- ja BBA-opiskelijoiden järjestö, johon kuuluu yli 15 000 jäsentä. Tradenomiopiskelijoiden tehtävänä on tukea ja neuvoa tradenomiopiskelijoita kaikessa uraan ja työelämään liittyvässä, lisätä tradenomitutkinnon tunnettuutta ja arvostusta sekä osallistua tradenomikoulutuksen kehittämiseen. Tradenomiopiskelijat kuuluu Tradenomeihin itsenäisenä jäsenyhdistyksenä.