Matka osaamisesta unelmiin.

1.12.2023 | Career

Opiskeluaika on ainutkertainen matka tiedon valtatiellä. Se ei ole ainoastaan kirjoja, tehtäviä, ryhmätöitä, tenttejä ja nuudeleita, vaan ennen kaikkea se on taitojen kehittämistä. Opinnot tarjoavat mahdollisuuden oppia muun muassa tiimityötä, ongelmanratkaisua, projektinhallintaa ja viestintätaitoja - kaikki olennaisia taitoja, joita tarvitaan menestymiseen työelämässä. Harjoitus tekee mestarin, ja opiskeluaikana pääsee harjoittelemaan näitä taitoja monipuolisesti. Vaikka opiskeluaika onkin omaa luokkaansa oleva matka, alkaa varsinainen seikkailu vasta valmistumisen jälkeen. Ja siinä seikkailussa kaikki tuki ja turva ovat kullan arvoisia.

Tradenomit: Turvallinen tukikohta

Liittymällä ja kuulumalla Tradenomeihin teet työelämän ja tulevaisuuden kannalta älykkään liikkeen. Tradenomit ei ole pelkkä yhdistys, vaan se on yhteisö, joka välittää jäsentensä menestyksestä. Kun siirryt opiskelijaelämästä työelämän pyörteisiin, tiedät, että Tradenomit on tukenasi.

Työelämässä tulet huomaamaan, kuinka Tradenomit on sitoutunut taistelemaan tradenomien oikeuksien puolesta ja kehittämään työelämää. Oikeudenmukainen palkka työehtosopimusten kautta ei ole vain lupaus, vaan konkreettinen todellisuus. Tradenomit varmistavat, että tradenomit saavat ansaitsemansa korvauksen tekemästään työstä.

Hyvinvointi etusijalla

Tradenomit ei pelkästään puhu työhyvinvoinnista, vaan panostaa siihen käytännön tasolla. Palkalliset sairauslomat ovat arvokas etu, joka antaa mahdollisuuden keskittyä terveyteen ilman huolta toimeentulosta. Työaika ja palkallinen perhevapaa taas mahdollistavat työelämän ja yksityiselämän tasapainon. Työaikajoustot eivät ole vain sanahelinää, vaan ne ovat käytännön tukipilareita. Joustava työaika mahdollistaa sen, että työ ja vapaa-aika voivat kulkea käsi kädessä.

Laaja asiantuntijayhteisö

Liittyessä Tradenomeihin et vain liity ammattiliittoon, vaan kuulut laajaan asiantuntijayhteisöön. Tradenomit edustavat tradenomeja monilla eri aloilla ja vaikuttavat työlainsäädännön kehittämiseen ja uudistamiseen juuri tradenomien näkökulmasta. Tämä tarkoittaa sitä, että kun liityt ja kuulut Tradenomeihin, olet osa suurempaa voimaa, joka puolustaa tradenomien etuja ja edistää työelämän laatua.

Onnea valmistumisen johdosta ja tsemppiä työelämään! Olet valmis kohtaamaan kaikki haasteet ja mahdollisuudet, sillä olet tradenomi ja osa liittoa, joka rakentaa kaikille tradenomeille maailman parasta työelämää!

Lisää aiheesta: Career

Triol On The Road - Campaign theme is job search

Well what is this TRIOL? TRIOL On The Road is a joint annual campaign of Students of Business and Technology and the ​​The Union of Engineering Students. The purpose of the campaign is to address important issues in common. This year, we have focused our themes on job search and even more on summer job search.

Lue lisää

Open letter for students - Your voice should also be heard

Each of us is an influencer. We as individuals influence our own environment both consciously and unconsciously, and shape others’ perceptions of ourselves and the world around us.

Lue lisää

Blog: A journey from a student to a professional

Graduation is an exciting time. Once the thesis and courses have been put together, you can start thinking about the steps for your future. Graduation also means a change in the membership level of Students of Business and Technology to the side of graduates: soon you too can be a member of Professionals of Business and Technology!

Lue lisää