Aikuisopiskelija: tervetuloa messuvieraaksi 7.5. Helsinkiin!

26.4.2014

​TRAL kutsuu aikuisopiskelijoita vieraakseen Esimies&Henkilöstö-messuille. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja juttelemaan, miten olemme tradenomin asialla. Osastollamme voit otattaa itsestäsi myös ammattimaisen valokuvan työnhaun dokumentteja tai vaikka sosiaalisen median profiileja varten. Kannattaa poiketa myös kuuntelemassa asiantuntijapuheenvuoromme HR-lavalla klo 13:30.

ke 7.5. klo 13.30 HR-lava:

 

Miten perustelen palkankorotuksen?

 

Katri Hyvärinen, ura-asiantuntija, Tradenomiliitto TRAL

Puheenvuoron jälkeen klo 14:30 on 50 nopeimmalle luvassa verkostoitumistilaisuus messujen networking-alueella cocktail-tarjoilujen kera. Tilaisuudessa keskustelemme opiskelun ja työn yhteensovittamisesta sekä opintojen aikaisesta urasuunnittelusta.

Ilmoittaudu etukäteen Johannalle: johanna.tuovinen@tral.fi.

TRAL:n löydät osastolta 4c3

Osastollamme tarjoamme tradenomeille palkkaneuvontaa, tule kysymään vapaita aikoja! Samalla voit otattaa ammattikuvaajalla itsestäsi kasvokuvan, kuvaa voit hyödyntää esimerkiksi työnhakupapereissa tai sosiaalisen median profiileissa.

Esimies & Henkilöstö 2014 on kaksipäiväinen kohtaamispaikka, jossa tapaat toimialasi oikeat vaikuttajat ja päättäjät. Kolmatta kertaa järjestettävä ammattitapahtuma on suunnattu yritysjohdolle, esimiehille ja HR-päättäjille – kaikille toimihenkilöille, jotka ovat johtamis- tai henkilöstövastuussa.

Korkeatasoinen seminaariohjelma koostuu ajankohtaisista aiheista, haasteista ja tulevaisuuden trendeistä – hyödynnä mahdollisuus oppia aikamme menestyneiltä johtajilta miten nostaa oma osaamisesi ja yrityksesi liiketoiminta seuraavalle tasolle. Tapahtuman seminaarit ovat kävijöille täysin maksuttomia.

Seminaareissa mukana mm. Henrik Dettmann, Ilkka Halava, Margita Klementti, Petteri Kilpinen, Tomi Koskinen, Marco Bjurström, Maria Lundell, Katja Noponen.

Ennakkorekisteröinti nopeuttaa pääsyäsi Messukeskukseen. Rekisteröidy maksuttomille messuille osoitteessa easyfairs.com/esimies. Samalla lipulla voit vierailla messuilla toisenakin päivänä.