Miksi liittyä

Vieläkö arvot kannattaako liittyminen? No kannattaa! Saat mahtavia etuja ja kaivattua boostia urarakettisi lähtölaukaisuun.

Miksi liittyä opiskelijajäseneksi?

Opiskelijajäsenenä kehität itseäsi, tutustut uusiin ihmisiin, luot verkostoja tulevaa uraa varten ja pidät hauskaa. Samalla pidät huolen siitä, että urasi lähtee heti oikeille raiteille, saat apua harjoittelu- ja työpaikkojen hakemiseen ja vaikkapa palkkaneuvotteluihin. 

Ota vastaan tukea ammattilaisilta opiskelussa jaksamiseen ja mahdollisesti työn riitatilanteisiin. Vakuuta lomat ja reissut, ja varaa ne edullisilla tarjoushinnoilla. Hyödynnä mojovat edut verkkokaupoista.

P.S. Tradenomeissa kaikki opiskeluaikana maksamasi jäsenmaksut hyvitetään takaisin valmistumisen jälkeen! 


Kehitä itseäsi ja pidä hauskaa

Tradenomiopiskelijana pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa koulutuksissa, nauttimaan elämyksistä tapahtumissa, sekä verkostoitumaan muiden tulevaisuuden huipputekijöiden kanssa. Ylläpidä osaamistasi koulutuksissa, valmenna itseäsi ja verkostoidu ympäri maata.

 


Lakineuvontaa työsoppareiden ja palkkaneuvotteluiden tekemiseen

Jo opiskeluaikana saatat tarvita lakineuvontaa työharjoittelun tai kesätöiden sopimusneuvotteluihin. Liiton lain ammattilaiset käyvät läpi työsopimuksesi ja auttavat tukalissakin paikoissa – ihan vaan jäsenmaksun hinnalla. 


Nappaa unelmaduuni, hio työnhakupaperit kuntoon ja tukea jaksamiseen

Tiesithän, että jäsenenä sinulla on käytössäsi veloituksettomat  ura- ja opiskelijahyvinvointipalvelut. Varaat vaan ajan ja pääset valmentajan juttusille. Voit vaikka sparrailla työnhakupapereiden kanssa tai keskustella ajankäytöstä tai omasta jaksamisesta. Käytössäsi on myös urapalveluiden verkkokursseja itseoppimiseen.


Valitse sinulle sopiva jäsenyystaso

Tradenomiopiskelijana valittavanasi on kolme eri jäsenyystasoa: hopea-, kulta- ja musta-taso. Valitse sinulle sopiva jäsenyystaso ja liity nyt!