Opiskelijan hyvinvointi

Jokainen tarvitsee joskus hetken, jolloin saa tuulettaa ajatuksiaan ja saada uusia näkökulmia omaan tekemiseen. Meille on tärkeää, että jäsenemme voivat hyvin ja siksi käytössäsi on opiskelijoiden oma "personal trainer" eli työhyvinvointiin erikoistunut valmentaja. Varaa siis aika jäsenetuihisi kuuluvaan valmennukseen ja spurttaa uusin ajatuksin kohti tulevaa.


OPISKELIJOIDEN HYVINVOINTIVALMENNUS AUTTAA ARJEN PRIORISOINNISSA

Jos kaipaat pitkäjänteistä apua esimerkiksi itsesi johtamiseen, ajan priorisointiin tai työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen, niin varaa aika hyvinvointivalmennukseen. Henkilökohtaisessa hyvinvointivalmennuksessa hankkiudutaan eroon stressistä ja kehitetään itselle sopivia keinoja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi.


ONKO SINULLA JOKU HANKALA TILANNE TAI ASKARRUTTAAKO JAKSAMINEN?

Apu on lähellä – ota siis vikkelästi yhteyttä kokeneisiin hyvinvointivalmentajiin Huolichatin kautta. Keskustelu toisen ihmisen kanssa auttaa usein yllättävänkin nopeasti. 

Hyppää linjoille ti tai to klo 9-11 tai vaihtoehtoisesti varaa toinen aika juttuhetkeen. Huoli-chatistä saat tukea ja motivaatiota opiskeluun sekä jeesiä työhyvinvointiin liittyviin kysymyksiin.

Huolichatin löydät Tradenomien työhyvinvointi-sivun oikeasta alalaidasta. Kurkkaa huolichat >>