Valitse jäsentasosi

Tradenomiopiskelijat on kaikkien tradenomi- ja BBA-opiskelijoiden yhteinen järjestö. Jäsenenä pääset nauttimaan kaikista Tradenomien eduista, alennuksista, urapalveluista ja mahtavista tapahtumista!

Jäsenenä kehität itseäsi uraa varten, tapaat hyviä tyyppejä, luot verkostoja ja pidät hauskaa ­ – samalla teet itsestäsi parasta mahdollista versiota tulevaisuutta varten.

Muista myös mahtava Cashback-etu: kaikki opiskeluaikana maksamasi jäsenmaksut hyvitetään takaisin valmistumisen jälkeen! Lue lisää täältä


Tarjolla on kolme erilaista jäsentasoa, valitse itsellesi parhaiten sopiva!
 


Musta-taso 

Musta-taso, all inclusive-jäsenyys. Musta-tasolle kannattaa vaihtaa heti, kun pääset palkalliseen harjoitteluun tai töihin, (myös määräaikaiset ja osa-aikaiset työsuhteet kuten kesätyö käyvät, kunhan työtynteja on väh. 18h viikossa). Musta-tason jäsenyys maksaa 82€ vuodessa ja siihen kuuluu

Työttömyyskassan jäsenyysehtojen vuoksi Musta-tason jäseneksi liittyminen edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta. Kassaan ei voi liittyä palkattoman työharjoittelun aikana. 

Muistathan, että kaikki hyvitämme kaikki opiskeluaikana maksamasi jäsenmaksut takaisin cashback-etuna valmistumisesi jälkeen!
Kulta-taso

Kulta-tason jäsenyys maksaa 19€ vuodessa ja se sisältää kaikkien Hopea-tason etujen lisäksi:

Muistathan, että kaikki hyvitämme kaikki opiskeluaikana maksamasi jäsenmaksut takaisin cashback-etuna valmistumisesi jälkeen!


Hopea-taso 

Hopea-tason jäsenyys on maksuton ja edut ovat käytettävissä 18 kuukauden ajan liittymisestä. Hopea-taso sisältää:

  • Lakimiesten neuvontapalvelut (esim. työsopimuksen teko, työaika, loman määräytyminen tai työsuhteen ongelmatilanteet)
  • Palkkaneuvonta
  • Opiskelijatapahtumat ympäri Suomen (Tradenologia, koulutukset, valmistuvien tilaisuudet ja oman paikallisyhdistyksen tapahtumat)
  • Tradenomi-lehti
  • Kauppalehti maksutta neljän kuukauden ajaksi. Etu koskee 1.-4. vuosikurssin opiskelijoita. Tilauksen voi tehdä kerran vuodessa loka-marraskuussa, tästä ilmoitetaan sähköpostitse ja somessa.
  • Työelämätietoa (esim. tradenomiopiskelijan työelämäopas, opiskelijatutkimukset)
  • Tradenomilakki edullisemmin
  • Member+-palvelu, alennusta esim. lomamökeistä, verkkokaupoista ja risteilyistä
  • Alennusta Ifin vakuutuksista


OLEN TOISEN LIITON JÄSEN JA HALUAN TRADENOMIOPISKELIJOIDEN JÄSENEKSI:

Täytä liittymislomakkeen lisäksi myös valtuutus, jonka avulla hoidamme liiton vaihdon puolestasi. Jos jäsenmaksu on edellisessä liitossa peritty suoraan palkastasi, sinun tulee itse ilmoittaa palkanlaskentaan jäsenmaksuperinnän lopettamisesta.

Vaihtaessasi jäsenyyden toisesta liitosta Tradenomien jäsenyyteen, jo ansaittu työttömyysturvan työssäoloehtosi säilyy ennallaan, mikäli edellisestä liitosta eroamisen ja Tradenomeihin liittymisen välillä ei ole yli kuukauden mittaista taukoa.

Työttömyyskassaan voi liittyä ja kassaa voi vaihtaa pääsääntöisesti vain palkkatyössä ollessaan. Työttömyyskassan jäsenyys sisältyy Musta-tason opiskelijajäsenyyksiin.