Hae opiskelijaedustajaksi TRAL:n valtuustoon

7.3.2014

​TRAL:n valtuustovaalit järjestetään keväällä 2014. Vaaleilla valitaan valtuustoon 30 uutta edustajaa seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Opiskelijoilla on TRAL:n valtuustossa lisäksi viisi mandaattipaikkaa. Opiskelijajäsenet eivät siis osallistu TRAL:n perinteisiin vaaleihin, vaan opiskelijaedustajat valitsee Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n hallitus. Jos sinua kiinnosta oman emoliittosi toiminnan kehittäminen ja haluat osallistua päätöksentekoon,  kannattaa hakea valtuuston opiskelijaedustajaksi.

Miten voin hakea opiskelijaedustajaksi TRAL:n valtuustoon?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla 3.4.2014 mennessä osoitteeseen hallitus@trol.fi.

Mikä on valtuuston asema ja tehtävät?

Valtuusto on TRAL:n ylintä päätösvaltaa käyttävä elin. Sen tärkeimpiä tehtäviä ovat TRAL:n strategisten linjausten vahvistaminen, vuosittaisten toimintasuunnitelmien ja talousarvioiden käsittely sekä jäsenmaksun suuruudesta päättäminen. Valtuusto kokoontuu pääsääntöisesti 2-4 kertaa vuodessa. Kevätkokouksessa valtuusto hyväksyy edellisen vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Syyskokouksessa valtuusto päättää toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Uuden valtuustokauden aluksi valtuusto kokoontuu järjestäytymiskokoukseen, jossa se valitsee valtuustolle puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajat ja muut hallituksen jäsenet. Järjestäytymiskokous pidetään elokuun lopulla.

Lisätiedot: maija.rasanen@tral.fi