Jäsenpalvelulla lisäarvoa jäsenistölle

20.12.2018

Vuosi alkaa pikkuhiljaa olemaan lopuillaan ja onkin perinteiseen tapaan hyvä kääntyä hetkeksi katselemaan kulunutta vuotta ja sitä, mitä me olemme tarjonneet jäsenistölle.

Tradenomiopiskelijaliiton vuoden 2018 teemassa vahvana osana vuoden mittaan on näkynyt jäsenpalvelun kehittäminen kokonaisuutena. Tämä ei ole ollut sattumaa, vaan olemme huomanneet puutostilan, jota lähdimme tammikuussa aktiivisesti korjaamaan. Halusimme Tradenomiopiskelijaliiton hallituksen kanssa lähteä kehittämään jäsenpalvelua juuri jäsenistöä ajatellen niin, että jäsenemme oppisivat hyötymään paremmin huikeista jäseneduistamme. Eihän jäseneduilla ole mitään pohjaa, ellei niitä joku myös hyödynnä?

 

Vuoden mittaan olemme keskittyneet erityisesti jäsenpalveluiden viestimiseen niin, että jäsenet ovat niistä tietoisia ja täten voivat niitä myös hyödyntää omassa ammatillisessa kehittymisessään sekä pystyvät lisäksi turvaamaan omaa opiskeluaikaista työelämäänsä. Toisena pääprioriteettina vuoteen on ollut Tradenomiopiskelijaliiton jäsenyhdistysten kouluttaminen jäsenpalveluun, sillä parhaitenhan paikalliset jäsenyhdistyksemme jäsenet tavoittavat ja tuntevat.

Hienointa vuoden mittaan on ollut nähdä se, että myös paikallisyhdistyksemme ovat alkaneet viestiä yhteisistä jäseneduistamme enemmän ja persoonallisemmin. Olemmekin siis Tradenomiopiskelijaliiton hallituksessa saaneet kehitettyä koko liittoa enemmän jäsenistöä ajattelevaan suuntaan, joka on erittäin toivottu lopputulos. Toivottavasti Tradenomiopiskelijaliiton kehitys jäsenläheisemmäksi jatkuu myös tulevaisuudessa yhtä vahvasti, tai jopa vahvemmin.