Kuka on Oma luottamusmies?

25.6.2015

Oma luottamusmies on sinulle, kun etsit tietoa työelämään liittyvissä kysymyksissä. Sivusto tuo luottamusmiehen palvelut kaikille, toimialasta ja työpaikasta riippumatta.

Oma luottamusmies ei ole pitkillä teksteillä täytetty tietopankki, vaan tietoa esitetään mm. kuvien, aikajanojen ja työkalujen avulla. Näet yhdellä silmäyksellä, mistä on kyse ja miten kannattaa toimia.

Oma luottamusmies kertoo mm. näistä asioista:
-    työsuhteeseen liittyvät asiat aina työsopimuksen tekemisestä työsuhteen päättymiseen
-    työhyvinvointi
-    sairauslomat
-    työpaikkakiusaaminen
-    palkka
-    perhevapaat
-    yt-neuvottelut

Kunkin aiheen sisältä löytyy myös jaottelu, miten henkilöstön edustaja ja TRAL voivat kyseisessä asiassa olla apuna, ja mitkä taas ovat työntekijän ja työnantajan vastuut.

Kokeile myös testejä, joiden avulla voit selvittää mm. osaatko tehdä hyvän työsopimuksen tai tunnistatko mitä on työpaikkakiusaaminen. Lisäksi voit tarkistaa palkkalaskurin avulla, saatko sen mitä ansaitset!

Palvelusta löytyvä tieto on hyödyllistä kaikille, joten Oma luottamusmies on tutustumisen arvoinen, vaikkei sinulla juuri nyt olisikaan ongelmatilanteita työelämässä. Oma luottamusmies on kaikille avoin, joten se on myös muiden kuin TRAL:n jäsenten hyödynnettävissä.

Työsuhdejäsen, anna palautetta!

Oletko työsuhdejäsen? Haluamme kuulla mielipiteesi Omasta luottamusmiehestä. Vastaa lyhyeen kyselyyn, niin lähetämme sinulle pienen palkinnon kiitokseksi. Palkinto lähetetään elokuussa, joten voit vaikka kesän päätteeksi viedä sen työpaikallesi työkavereita ilahduttamaan!

Kyselyyn pääset tästä: https://my.surveypal.com/Omaluottamusmies-palautekysely
Palkinnon saa 50 nopeinta vastaajaa. Vastausaikaa on elokuun loppuun asti.

Palvelun tarjoaa TRAL.