Opiskelijoiden Tero Tirkkonen TRALin valtuuston varapuheenjohtajaksi

26.8.2017

Keväällä jäsenvaaleilla valittu valtuusto järjestäytyi 26.8. Helsingissä ja valitsi Tradenomiliitto TRALille hallinnon jäsenet seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Jaana Carlenius ja varapuheenjohtajaksi opiskelijoiden edustaja Tero Tirkkonen. Valtuusto on TRAL:n ylin päättävä elin, jossa on 35 jäsentä.
Valtuusto valittiin keväällä sähköisellä jäsenvaalilla, jossa jokaisella äänioikeutetulla jäsenellä oli mahdollisuus äänestää ja asettua ehdolle.

Opiskelijoilla on valtuustossa viisi paikkaa ja heidät valtuustoon nimittää Tradenomiopiskelijaliitto TROL. Valtuuston opiskelijaedustajia kaudella 2017-2020 ovat Hovi Pekka, Huopana Janita, Natunen Salla, Rajala Eemeli ja Tirkkonen Tero. Heidän varajäseninään toimivat Grönlud Marko, Oja-Lipasti Teemu, Säteri Aleksi ja Viitaniemi Oskari.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Niko Aaltonen. Hallituksen 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Veli-Matti Peltola sekä 2. varapuheenjohtajaksi Annemari Rautio. Hallituksen jäseniksi valittiin Reetta Ahonen,Mika Haapsaari, Minna Hirvonen, Jaakko Hyvönen, Juho Karhumäki, Marko Pesu, Suvi Rossi ja Heidi Syrjälä. Opiskelijoita hallituksessa edustaa Tradenomiopiskelijaliitto TROL:n puheenjohtaja Veera Koli. Uusi hallitus aloittaa työnsä heti ja kausi kestää vuoden 2020 jäsenvaaleihin saakka.

- Näillä valinnoilla on hyvä jatkaa liiton menestyksekästä kehittämistä, sanoo hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen. - TRAL on edelleen työmarkkinakentässä nuorehko liitto, jolla on jatkossakin halua ja kykyä uudistaa perinteisiä kaavoja, Aaltonen summaa.