Rahastopeli alkaa ensi viikolla!

25.10.2016

Tradenomiopiskelijoiden ja kyltereiden liiga - kuka kerää tuotot, kenen kurssit romahtavat?

Ennakorekisteröitymisen tehneet pelaajat voivat nyt luoda itselleen pelajaprofiilit. Mene siis osoitteeseen rahastopeli.fi/battle ja tee itsellesi pelaajatunnukset. Käy tämän jälkeen vielä asetuksissa lisäämässä muille näkyvä pelaajanimimerkki. Oikea nimesi ja muut tietosi eivät näy muille pelaajille.

Alkupääoman sijoittaminen

Kun olet luonut pelaajaprofiilisi, saat 2 000 € alkupääoman, jonka voit sijoittaa vapaasti yhdeksään fiktiiviseen rahastoon. Lisätietoa rahastoista saat klikkaamalla rahaston nimeä, jolloin seliteteksti aukeaa sen alapuolelle.

Onnea peliin - ensi viikolla startataan!

Mikä on rahastopeli?

Pelin alussa osallistujat saavat 2 000 € alkupääoman, jonka voi sijoittaa vapaasti yhdeksään fiktiiviseen rahastoon. Pelaaja saa lisäksi päivittäin 300 € sijoitettavaa pääomaa pelin loppuun saakka. Pelin voittaa pelaaja, jonka salkku on pelin päättyessä arvokkain. Pelin kulku ja tapahtumat ovat fiktiivisiä, eivätkä perustu rahoitusmarkkinoiden reaaliaikaisiin tapahtumiin.

Toisin kuin reaalimaailmassa, rahastopelissä ei veloiteta rahastosalkkujen myymisestä tai ostamisesta. Pelaaja voi muuttaa sijoitussuunnitelmaansa niin usein kuin haluaa. Rahaston historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuden arvo voi nousta tai laskea ja sijoitetut varat ja mahdollinen tuotto voidaan menettää kokonaan tai osittain. Rahaston tuotto määräytyy markkinatilanteen mukaan.

Kilpailuaika on 1.11.2016 klo 12:00 - 27.11.2016 klo 23:59. Pelin pääpalkinnot ovat Aktia Pankin tarjoama 500 euron rahastolahjakortti sekä Icelandairin matkalahjakortti (arvo 2500 €). Tradenomiliitto TRAL ja Suomen Ekonomit palkitsevat lisäksi muita hyvin pärjänneitä pelaajia omilla palkinnoillaan. Palkinnot jaetaan yhteisessä seminaarigaalassa 15.12.2016.

Seuraa kyltereiden ja tradenomiopiskelijoiden battlea Facebookissa!