Seuraa huippuseminaaria livestriiminä la 24.3.!

22.3.2018

Tradenomiopiskelijoiden kevään kohokohta, huippuseminaari järjestetään lauantaina 24.3. Helsingissä. Voit seurata semiaaria livestriiminä kello 11.00 alkaen osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=DvWWbkRRMAM

Ohjelma:

11.00 Tervetulosanat ja seminaarin avaus – Jere Nieminen, Tradenomiopiskelijaliitto TROL
11.15 Sami Ahonen, Tiitus
12.15 Kahvitauko
13.00 Anna Perho
14.15 Marko "Signmark" Vuoriheimo
15.30 Seminaarin päätös

Sami Ahonen toimii työnhaun Tinderin, Tiituksen, toimitusjohtajana. Tradenomitaustainen Ahonen on intohimoinen asiakaspalvelija ja pyrkii uudistamaan käsityksiä työnhausta, tekemällä siitä helpompaa ja mielekkäämpää. Ahonen haastaa ja rikkoo perinteisiä toimintamalleja, luodakseen jotain uutta ja ainutlaatuista. Ahonen jakaa vinkkinsä myös opiskelijayrittäjän arkeen ja työnhaun saloihin.

Toimittaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Perho on työskennellyt media-alan yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Hänet tunnetaan kolumnistina, radiojuontajana sekä tv-esiintyjänä. Perho on ammattipuhuja, joka puhuu mm. elämänhallinnasta, itsensäjohtamisesta ja hyvinvoinnista. Hän kokee onnistuneensa, jos kuulija poistuu tilaisuudesta inspiroituneessa ja positiivisiin muutoksiin kurottavassa tilassa.

Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta tänään. Marko ”Signmark” Vuoriheimo on positiivisella tavalla kunnianhimoinen, eikä anna helposti periksi. Kestäviä voittoja ei voi saavuttaa ilman epäonnistumisia, mutta epäonnistumiset pelottavat meitä ja niiden pelossa ei riskejä uskalleta ottaa. Marko puhuu inspiroivasti uskaltamisesta ja siitä, miten heikkoudet kääntyvät vahvuuksiksi, kun vaihtaa näkökulmaa. Mahdottomasta mahdolliseksi - unelmat on tehty saavutettaviksi.