Suomen paras kesätyönantaja kilpailu käynnistyy!

25.5.2015

Akavan opiskelijat etsii jälleen Suomen parasta kesätyönantajaa. Kilpailu järjestetään kahdeksannen kerran ja se on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Akavan opiskelijat haluaa kiinnittää kilpailulla huomiota työpaikkojen hyviin käytäntöihin ja esimiestaitoihin. Sekä kesätyöntekijät että työnantajat voivat ehdottaa Suomen parasta kesätyönantajaa.

Kilpailun voittajan valitsee raati, jonka puheenjohtajana ja kilpailun suojelijana toimii työ- ja elinkeinoministeriön ylijohtaja Tuija Oivo. Lisäksi raatiin kuluu Akavan opiskelijoiden puheenjohtajiston ja työjaoston jäseniä.

Akavan opiskelijat muistuttaa, että kesätyöt ovat opiskelijalle tärkeä toimeentulon ja työkokemuksen lähde. Kesätyöntekijöitä palkkaamalla myös työnantajat voivat luoda yhteyksiä nuoriin osaajiin.

– Kesätöiden tarjoaminen antaa yrityksille mahdollisuuden sitouttaa nuoria ja motivoituneita tulevaisuuden osaajia toimintaansa. Nuorille se puolestaan luo tavan kehittää omaa osaamista ja oppia työelämän pelisääntöjä. Suomen paras kesätyönantaja -kilpailun tarkoituksena on juhlistaa reilulla tavalla toimivia ja nuoria työntekijöitään arvostavia työpaikkoja, toteaa Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Henna Hirvonen.

Suomen parasta kesätyönantajaa voi ehdottaa sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.akava.fi/paraskesatyonantaja. Sivulla on lisätietoa kilpailusta ja edellisistä voittajista.

Ehdotuksia voi antaa 30.9.2015 saakka. Suomen paras kesätyönantaja 2015 -kilpailun voittaja julkistetaan loppusyksystä 2015.