Toiminnanjohtaja esittäytyy

25.4.2019

Kuka mie olenkhan?

Morjens! Mie olen Eemeli Rajala, TROLin tuore toiminnanjohtaja. Olen alun perin Lapista, Kittilän kunnasta. Älä huoli, kuntaskandaalit alkoi vasta meikäläisen lähdön jälkeen. Olen opiskellut Jyväskylän ammattikorkeakoulussa International Business - koulutusohjelmassa. Olen keskittynyt opinnoissani strategiseen kehittämiseen ja johtamiseen.

Toiminnanjohtajana meikäläisen työhön sisältyy liiton talous- ja hallintotehtävät. Periaatteessa minun tehtävä on mahdollistaa hallituksen toiminta. Toimin tukena kaikenlaisissa projekteissa, tuon omaa asiantuntemusta esim. poliittisiin aiheisiin sekä järjestön hallintoon. Jokaisella hallituslaisella on omat vastuualueensa ja minä toimin heidän tukena.

Toimin samalla Tradenomiliiton opiskelijatoiminnan asiantuntijana, jossa yksi osa työstäni on asiantuntijaluentojen pitäminen tradenomiopiskelijoille aiheista kuten työlainsäädäntö. Olet saattanutkin nähdä minut jo luennolla! Sen lisäksi työhöni kuuluu myös sidosryhmätyöskentelyä, eli yhteistyötä meidän tärkeimpien yhteistyökumppaneidemme kanssa, kuten Akavan opiskelijat, muut opiskelijajärjestöt sekä myös poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt.

Minulla on tosi laaja tausta eri järjestöistä, kuten Suomen Lukiolaisten Liitosta, opiskelijakunta JAMKOsta sekä totta kai Jyväskylän Tradenomiopiskelijat Konkurssista, joka oli minulle väylä korkeakoulupolitiikkaan sekä vaikuttamiseen.

Jos sinulla on huolia joiden kanssa voisin auttaa, ota ihmeessä yhteyttä! Autan mielelläni jos vain mahdollista.

Keväisin terveisin,