Tradenomien Veera Nyfors ehdolla Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi

20.10.2020

Veera Nyfors

Veera Nyfors

Tradenomit esittää Veera Nyforsia Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi vuodelle 2021. Nyfors opiskelee Turun AMK:ssa liiketaloutta ja hän on ollut mukana Tradenomiopiskelijoiden toiminnassa vuodesta 2017 lähtien.

– Opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden edunvalvonta on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen. Opiskelijat kipuilevat muun muassa menetettyjen harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä etäopintojen vuoksi. Huoli valmistumisesta ja toimeentulosta näkyy korkeakouluopiskelijoiden jaksamisessa.  Akavan opiskelijoiden on oltava opiskelijoiden tukena vaikeassa tilanteessa, Nyfors sanoo.

– Tulevina vuosina Akavan opiskelijoiden tehtäviä ja toimintaa on selkiytettävä jatkuvuuden ja vaikuttavuuden varmistamiseksi. Tässä työssä haluan olla vahvasti mukana, hän jatkaa.

Anna Pentti

Anna Pentti

Tradenomit esittää Akavan opiskelijoiden opiskelijaneuvostoon Anna Penttiä. Pentti opiskelee myös Turun AMK:ssa liiketaloutta ja on vaikuttanut Tradenomiopiskelijoiden toiminnassa vuodesta 2018.

– Haluan olla mukana lisäämässä Akavan opiskelijoiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta opiskelijoiden edunvalvojana sekä tasa-arvon edistäjänä. Neuvoston aktiivisella taustatyöllä voimme saada toiminnasta entistäkin vaikuttavampaa. Toiminnan kehittämiselle on juuri nyt erinomainen tilaisuus, sillä Akavan opiskelijoiden uusi strategia astuu pian voimaan, Pentti toteaa.  

Lisätiedot:

Veera Nyfors, puh. 040 511 9370
Anna Pentti, puh. 045 148 5660
Eemeli Rajala, Tradenomiopiskelijoiden toiminnanjohtaja, puh. 040 756 5644


Akavan opiskelijat vastaa opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden edunvalvonnasta Akavassa. Akavan opiskelijoiden valtuuskunta valitsee kokouksessaan 27.11.  uuden puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa sekä neljä jäsentä opiskelijaneuvostoon vuodelle 2021.

Tradenomiopiskelijat on kaikkien tradenomi- ja BBA-opiskelijoiden järjestö, johon kuuluu yli 14 000 jäsentä. Tradenomiopiskelijoiden tehtävänä on tukea ja neuvoa tradenomiopiskelijoita kaikessa uraan ja työelämään liittyvässä, lisätä tradenomitutkinnon tunnettuutta ja arvostusta sekä osallistua tradenomikoulutuksen kehittämiseen. Tradenomiopiskelijat kuuluu Tradenomeihin itsenäisenä jäsenyhdistyksenä.