TRAL etsii viestintäassistenttia

17.1.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen toimistollemme Itä-Pasilaan viestintäassistenttia vastaamaan päivittäisistä jäsenviestinnän tehtävistä.

Tehtävässäsi osallistut monikanavaisen viestintämme toteuttamiseen ja avustat asiantuntijoitamme tällä sektorilla. Omaat hyvät viestintä- ja tekniset taidot, kykenet tuottamaan ymmärrettäviä sisältöjä ja sinulla on visuaalista silmää. Erilaiset julkaisualustat sekä sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja rutiinitöiden hoitaminen laadukkaasti on sinulle tärkeää.  

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat avustava verkkosivujen, somekanavien ja tapahtumakalenterin ylläpito, uutiskirjeiden julkaisu, osoitelistojen päivittäminen, materiaalien viimeistely sekä viestintään liittyvän statistiikan tuottaminen sekä muut avustavat operatiiviset työt.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä
  • sujuvaa työskentelyä erilaisilla sähköisillä julkaisualustoilla ja somekanavissa
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • kykyä tuottaa suomen- ja englanninkielisiä sisältöjä
  • vahvaa palveluasennetta
  • kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • valmiutta työskennellä ajoittain iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme taitto-osaamista, kielitaitoa, kokemusta järjestötyöstä sekä tuntemusta ammattikorkeakouluista ja työmarkkinatoiminnasta.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittyä viestinnän ammattilaisena, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä innostavan toimintaympäristön.

Hakemukset 30.1.2019 kello 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anu.vaataja@tral.fi. Liitäthän mukaan CV:n ja palkkatoiveesi. Otsikoithan viestisi "Viestintäassistentti". Työhaastattelut järjestetään helmikuun alussa.

Lisätietoja puhelimitse tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Anu Väätäjä 18.1. klo 10-16, 24.1. klo 9-16 ja 28.1. klo 9-16 p. 050 3727395 tai sähköpostitse anu.vaataja@tral.fi.
 


Tradenomiliitto TRAL on tradenomi- ja tradenomi (ylempi AMK)-tutkinnon suorittaneiden ammattijärjestö. Edustamme ja palvelemme jäseniämme työelämään ja -suhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Toimimme tradenomikoulutuksen ja tradenomien urakehityksen edistäjänä. TRAL on perustettu vuonna 1996 ja on yli 30 000 jäsenellään Akavan viidenneksi suurin liitto.
tral.fi
facebook.com/tradenomiliitto
twitter.com/tradenomiliitto