Uravalmennus

Mistä löydän kesä- tai harjoittelupaikan? Onko LinkedIn-profiilini tarpeeksi erottuva? Miten kirjoitan hyvän hakemuksen?

Perusta hyvälle uralle luodaan jo opiskeluaikana ja sen vuoksi urasuunnittelua kannattaa tehdä opintojen alusta lähtien. Suuntautumisvaihtoehto, yksittäiset kurssit, opinnäytetyön aihe ja työharjoittelupaikka kannattaa valita siten, että ne vastaavat kiinnostuksen kohteitasi ja hyödyttävät sinua urasi alkuvaiheessa.

Tradenomiopiskelijoiden Musta- tai Kulta-tason jäsenenä voit kysyä asiantuntijaapua urapohdintoihisi.  Uravalmennuksen sisältö suunnitellaan sinun tarpeitasi vastaavaksi. Uravalmentajamme ovat käytössäsi, halusitpa sitten kysyä mielipidettä CV:stä tai LinkedIn-profiilistasi, sparrailla uratavoitteitasi tai miettiä seuraavia askeleita yhdessä jonkun kanssa. 

Palvelu toteutetaan helposti puhelimessa tai Skypen kautta. Yhden valmennuskerran pituus on noin 20 minuuttia, tarvittaessa niitä voidaan järjestää useampia. Kaikki keskustelut uravalmentajan kanssa ovat luottamuksellisia. 

Tradenomien mahdollisuuksille ei ole rajoja – ota askel kohti unelmatyötäsi.

Varaa aika uravalmennukseen tästä!