Blogi: Tulevan puheenjohtajan terveiset

26.11.2020

Minulla on kunnia tulla valituksi Tradenomiopiskelijoiden liittokokouksessa liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2021. Tällä kentällä on tullut vietettyä nyt kolme vuotta enkä malta odottaa, että pääsen jatkamaan työtä tradenomiopiskelijoiden hyväksi tulevalla kaudella tämän yhteisömme puheenjohtajana.

Tuleva vuosi tulee olemaan niin minulle, kuin varmasti koko uudelle liittohallitukselle todella mielenkiintoinen. Ainakin alkuvuotta tulee vielä varjostamaan vallitseva maailmantilanne COVID-19 pandemian kanssa. Vaikka tilanne ehkä ottaakin hiukan toimintamahdollisuuksia pois, antaa se samalla todella paljon aikaa suunnitella ja kehittää Tradenomiopiskelijoiden toimintaa. Tuleva kausi tuleekin olemaan iso uudistamisen ja kehittämisen vuosi. Pääsemme porukalla suunnittelemaan vaikuttamistyöllemme uutta suuntaa sekä kehittämään useampia kampanjoitamme eteenpäin.

Pääsimme myös uuden hallituksen kanssa tapaamaan ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna. Ohjelmassa oli tiukkaa perehtymistä tulevan vuoden haasteisiin niin omalla porukalla, kuin myös istuvan liittohallituksen edustajien kanssa. Lisäksi Tradenomien hallituksen puheenjohtaja sekä toimiston henkilöstö tarjosivat omaa osaamistaan ja tietoaan perehtymisemme tueksi. Pääsimme toki myös ryhmäytymään sekä viettämään vapaa-aikaa uusien hallituskavereiden kanssa. Pelkästään tämän yhden viikonlopun perusteella voin sanoa olevani todella tyytyväinen, miten motivoitunut ja osaava hallitus meille on rakentumassa tulevalle vuodelle.

Pidimme myös järjestäytymiskokouksen viime viikonloppuna, jossa tulevan kauden projekti- ja aluevastuut valittiin.

Hallitus järjestäytyi seuraavasti:

Jere Liitiäinen – Puheenjohtaja
Elina Leppä – Varapuheenjohtaja – HePo ry, Hattara ry, HanSe SF

Aapo Hirvonen – Jäsenvastaava – KuoTra ry, MTO ry, Joensuun Kilta ry
Väinö Haapamäki – Jäsenvastaava – Talko ry, Sture ry, Atkins ry
Mindi Katainen – Jäsentapahtumat – PORA ry, VATO ry, WsTf sf, Trade ry, RLO Kilta ry
Maiju Jokihaara – Edunvalvonta – OUTO ry, TOKKO ry, ROTTA ry, KAATO ry, PeriKATO ry
Anna Poropudas – Edunvalvonta – Trombi ry, Jenkins, ry, LATO ry
Eppu Åberg – Vaikuttamisviestintä – Linkki ry, LapTOP ry, Klato ry
Sini Tuovinen – Viestintä – Konkurssi ry, TTO ry, SULKA ry, Hätä ry

Näillä eväillä kohti tulevaa vuotta!