Tulevan puheenjohtajan tervehdys

20.11.2022

Moikka! Meikäläinen on Annika Väänänen ja minut valittiin Tradenomiopiskelijoiden puheenjohtajaksi kaudelle 2023.

Minulle opiskelijavaikuttaminen on tullut tutuksi jo lukioaikoina, mutta korkeakoulun saralla aktiiviurani on alkanut vuonna 2020. Nämä vuodet ovat muovanneet näkemystäni opiskelijakentästä entistä monipuolisemmaksi sekä kasvattaneet intohimoani toiminnan ja yhteisön kehittämiseen. Siksi tahdonkin jatkaa vaikuttamista vielä viimeisenäkin opiskeluvuotenani.

Tuleva toimikausi on uuden strategiakautemme ensimmäinen, jonka aikana rakennamme kestävämpää huomista yhteisömme hyväksi. Edessä on suuri vaikuttamisen vuosi, jona pääsemme tekemään paljon töitä yhdessä paikallisyhdistysten ja sidosryhmien kanssa, joka lämmittää sydäntäni kovasti.

Tavoitteeni ensi vuodelle on jalkauttaa strategia vakaasti toimintaan sekä jatkaa Tradenomiopiskelijoiden hyvän ja monipuolisen edunvalvonta- ja vaikuttamistyön kehittämistä yhdessä sidosryhmien kanssa. Vuosi tulee pitämään sisällään paljon merkittävää työtä suuntaan jos toiseen, jonka vuoksi viestintä tulee varmasti korostumaan työskentelyssämme. Pääsemme myös uuden hallituksen kesken tapaamaan toisiamme paljon ja en malta odottaa mitä pääsemmekään yhdessä toteuttamaan!

Kuluneen viikonlopun aikana uudet toimijat pääsivätkin kouluttautumaan väistyvän hallituksen johdolla liittohallituksen toimintaan sekä omiin vastuualueisiinsa. Opittavaa oli paljon, mutta oli mahtavaa nähdä kuinka tiedonjanoista ja innostunutta porukkaa meidän uudesta hallituksesta löytyy! Muistimme tottakai myös ryhmäytyä ja pitää hauskaa uuden porukan kesken muun muassa paljun, karaoken ja hyvien keskustelujen merkeissä.

Viikonloppuna pidimme myös järjestäytymiskokouksen, jossa päätettiin tulevan hallituksen projekti- ja aluevastuut.

Liittohallitus 2023 järjestäytyi seuraavasti: 

Annika Väänänen – Puheenjohtaja
Laura Santala – Varapuheenjohtaja - PORA ry, VATO ry, WsTf sf, Trade ry, RLO Kilta ry

Viivi Vesala - Edunvalvonta - Trombi ry, Jenkins, ry, LATO ry
Eeva Määttä - Edunvalvonta - Talko ry, Sture ry, Atkins ry

Veikka Varho - Jäsenvastaava - OUTO ry, TOKKO ry, ROTTA ry, KAATO ry, PeriKATO ry
Sira Vartiainen - Jäsenvastaava - HePo ry, Hattara ry, HanSe SF
Jesse Koivukoski – Vaikuttamisviestintä - KuoTra ry, MTO ry, Joensuun Kilta ry
Kaisa Manner - Viestintä - Linkki ry, LapTOP ry, Klato ry
Samuli Mustonen - Tradenologia ja tapahtumat - Konkurssi ry, TTO ry, SULKA ry, HÄTÄ ry

 

Uusia tuulia ja uutta vuotta kohti!