TradeÅ:sta uusi Tradenomiopiskelijoiden jäsenyhdistys!

10.5.2023

Tradenomiopiskelijoiden hallitus on hyväksynyt 4/2023 kokouksessaan uuden jäsenyhdistyksen, TradeÅ:n. TradeÅ toimii Yrgeshögskolan Novian Turun kampuksella ja edustaa siellä liiketaloutta opiskelevia ja tradenomiksi valmistuvia opiskelijoita. Yhdistys on perustettu maaliskuussa 2023 ja sen puheenjohtajana toimii Jennie Hagman ja varapuheenjohtajana Hilla Haaparanta.

 

- Tuntuu todella upealta aloittaa yhteistyö Tradenomiopiskelijoiden kanssa sekä meidän koulumme sisällä, että koulurajojen ulkopuolella. Olemme tunteneet itsemme vähän ulkopuolisiksi ja varjoon jääneiksi pitkään, joten on ihanaa saada vihdoin kontakteja muihin tradenomiopiskelijoihin ympäri Suomen. Haluamme erityisesti kasvattaa Turun tradenomiyhteisöä ja auttaa sen kehittämistä, TradeÅ:n puheenjohtajisto kuvailee.

 

- Olemme iloisia siitä, että rekisteröityminen yhdistykseksi tapahtui nopeasti ja moitteettomasti. Koko hallitus odottaa innolla syksyä, kun pääsemme kunnolla aloittamaan toimintamme sekä uusille, että vanhemmille opiskelijoille. Tuntuu mahtavalta, että juuri me perustimme tämän yhdistyksen, ja uskon, että kaikki hallituksen jäsenet ovat erittäin ylpeitä siitä. Olemme myös saaneet erinomaista palautetta sekä henkilökunnalta että opiskelijoilta koulussa ja muilta henkilöiltä, joihin olemme olleet yhteydessä. Meillä on kyllä aivan mahtava hallitusjengi koossa ja tuntuu siltä että vain taivas on rajana, Jennie ja Hilla lisäävät.

 

Myös Tradenomiopiskelijoissa ollaan iloisia TradeÅ:n liittymisestä joukkoon.

 

- On ihanaa nähdä miten oma-aloitteista ja innostunutta porukkaa meidän kentältä löytyy! Mahtava saada TradeÅ mukaan toimintaan ja osaksi isompaa tradenomiyhteisöä. Yhdessä me pystytään toimimaan paremmin ja kehittämään toimintaa jatkossakin. Liittohallitus toivottaa TradeÅ:n lämpimästi tervetulleeksi mukaan, kuvailee Tradenomiopiskelijoiden puheenjohtaja Annika Väänänen.

 

Yhteistyö vahvistaa liiton näkyvyyttä entisestään ruotsinkielisten ammattikorkeakoulujen keskuudessa. Entuudestaan Tradenomiopiskelijoiden jäsenyhdistyksiin on kuulunut kaksi ruotsinkielistä yhdistystä; Wasa Svenska Tradenomförening rf (WsTF) sekä Handel och Service studerandeförening (HanSe sf).

 

TradeÅ:n liittymisen myötä liiton jäsenyhdistysten määrä nousee 30:een.