Opiskelu ja työ

Valtaosa tradenomiopiskelijoista tekee töitä opintojensa ohessa. Me autamme opiskelijoita kaikissa työhön ja uraan liittyvissä kysymyksissä ja varmistamme, että tradenomiopiskelijoita kohdellaan työelämässä reilusti.

Tutkimme vuosittain tradenomiopiskelijoiden palkkausta sekä sijoittumista työmarkkinoille. Laadimme tutkimustulosten perusteella vastavalmistuneiden ja opiskelijoiden palkkasuositukset. Lisäksi teemme tutkintoa tunnetuksi ja vaikutamme tutkinnon arvostukseen työelämässä.

Sen lisäksi, että autamme tradenomiopiskelijoita työsuhteen ongelmatilanteissa, vaikutamme jäsentemme parhaaseen mahdolliseen urakehitykseen monin eri tavoin. Voit pyytää asiantuntijan mielipidettä urasuunnitelmista tai LinkedIn-profiilistasi,  selvittää paljonko kannattaisi pyytää palkkaa tai kysyä vinkkejä ajanhallintaan ja palautumiseen, jos opiskelun ja töiden yhdistäminen käy liian raskaaksi.

Tutustu myös tradenomiopiskelijan työelämäoppaaseen, joka kokoaa yksiin kansiin hyödylliset urasuunnitteluvinkit sekä selkeän tietopaketin työsuhdeasioista.