Yrittäjyyttä ja sen aloittamista tukevat palvelut sinulle

Yrittäjyysvalmennus auttaa sekä yrittäjiä että yrittäjyyttä harkisevia ja kevytyrittäjyyspalvelumme tekee yrittämisestä helppoa. Yrittäjäjäsenenämme hyödynnät myös Suomen Yrittäjien edut.

Yrittäjyyttä ja sen aloittamista tukevat palvelut sinulle

Yrittäjäjäsenyys

Tarjoamme palveluita niin yrittäjänä toimiville kuin yrittäjyyttä pohtivillekin. Yrittäjäjäsenyys tarjoaa yrittäjille kohdennettujen etujen lisäksi samat edut ja palvelut kuin täysjäsenilläkin. Yrittäjäsenenten jäseneduissa on palkansaajajäsenten jäsenetuihin verrattuna kuitenkin muutama eroavaisuus, joihin pääset tutustumaan vaikka heti!

Read more

Yrittäjyyssparraus

Yrittäjyyteen liittyviin pohdintoihin saat apua sinun tarpeisiisi räätälöitävässä yrittäjyysparrauksesta. Sinua auttavat valmentajat, jotka omaavat omaa yrittäjäkokemusta.

Read more

Suomen Yrittäjien palvelupaketti

Tradenomien yrittäjänä toimiva jäsen voi hankkia maksutta Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin, mutta ei sisällä jäsenyyttä Suomen Yrittäjissä eikä sen paikallisyhdistyksissä.

Read more

Yrittäjän lakiapu

Apua yrittäjien lakitietopankista. Fondia tarjoaa Tradenomien jäsenille maksuttoman pääsyn sähköiseen VirtuaaliLakimies -lakitietopankkiin.

Read more

Yrittäjän työttömyysturva

Yrittäjä, huolehdi työttömyysturvastasi liittymällä Yrittäjäkassaan!

Read more

Neuvontaa aloitteleville yrittäjille

Miten aloitaa yrittäjyys? Löydä tietoa ja apua yrittämisen suunnitteluun ja aloittamiseen!

Read more

Kevytyrittäjälle

Tradenomien jäsenenä saat alennusta tietyistä kevytyrittäjyyspalveluista. Tutustu palveluihin!

Read more