Tradenomiliitto on nyt Tradenomit!

23.8.2019 | Career stories

Uudistetun brändin myötä uudistamme myös markkinointinimeämme muotoon Tradenomit. Samalla visuaalinen ilme uudistuu kokonaisuudessaan vastaamaan yhteisöllisyyttä korostavan brändin mukaiseksi. Uusi brändi kokoaa yhteen niin opiskelijat ja jo valmistuneet tradenomit entistä paremmin.

- Kyse ei ole ainoastaan visuaalisen ilmeen uudistamisesta, vaan myös asenne- ja puhetavan muutoksesta, sanoo puheenjohtaja Veli-Matti Peltola. - Haluamme olla suorapuheisia ja jättää järjestöjargonin taaksemme, mikä tuo meidät lähemmäksi jäseniämme, Peltola jatkaa.

- Olemme Suomen ainoita kasvavia liittoja ja menestysreseptimme pakkasimme yksinkertaiseen muotoon: No limits, Peltola kertoo. - Ihanan röyhkeällä asenteella tuuletamme samalla vanhankantaista työmarkkinakenttää ja haastamme myös muut liitot uudistamaan tapaansa puhua jäsenilleen, kannustaa Peltola.

Uudistettu brändi näkyy jatkossa voimakkaasti kaikessa toiminnassamme, myös vaikuttamistyön eri osa-alueilla. Uudet työnteon muodot, hyvinvoinnin ja työelämän tasa-arvon edistäminen vaativat järjestöiltä uutta ajattelua.

- Haluamme haastaa koko työmarkkinakenttää meille tärkeillä teemoilla uusien tulokulmien löytämiseksi, vt. toiminnanjohtaja Ville-Veikko Rantamaula sanoo. - Teemme tätä työtä jatkossa perinteisten toimijoiden lisäksi myös suoraan tradenomeja työllistävien yritysten kanssa. Järjestelmä on murroksessa ja sitä myötä myös palkansaajaliittojen rooli muuttuu. Me emme jää olosuhteiden armoille, vaan päämäärätietoisesti kehitämme uutta, Rantamaula summaa.


Verkkosivujen osoite ja sähköpostiosoitteemme muuttuvat

Jatkossa verkkosivumme löytyvät osoitteesta tradenomi.fi ja suoraosoite opiskelijatoiminnallemme on tradenomiopiskelijat.fi.

Sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@tradenomi.fi. Sosiaalisessa mediassa toimimme tunnisteilla #tradenomi, #tradenomit, #tradenomiopiskelija, #tradenomiopiskelijat ja #nolimits.

Uudet logomme ja graafiset ohjeet löydät täältä. Uudistus suunniteltiin ja toteutettiin yhteistyössä Dynamo&Sonin kanssa.

Lisätiedot:

Veli-Matti Peltola, puheenjohtaja
p. 050 477 4847

Ville-Veikko Rantamaula, vt.toiminnanjohtaja
p. 040 832 6682

Anu Väätäjä, viestintäjohtaja
p. 050 372 7395
 


Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin.

TEHTÄVÄNÄMME ON MAAILMAN PARAS TYÖELÄMÄ JA OSAAMINEN.

Lisää aiheesta: Career stories

Studying in Finland was a good decision

Ilya Lebedev had never thought he would study abroad. A study trip to Rovaniemi in his school days, along with his childhood friend heading to the Lapland University of Applied Sciences, changed the mind of the young man raised in Murmansk, Russia. Lebedev, who graduated with a BBA in the spring, has now decided to stay in Finland. 

Lue lisää

Elizabeth Harjunpää set up a Help Center for Ukrainians in Helsinki

When Russia invaded Ukraine, Elizabeth knew she just had to take action. She set up a help center for Ukrainians in Helsinki.

Lue lisää