Tradenomiliitto on nyt Tradenomit!

23.8.2019 | Uratarinat

Uudistetun brändin myötä uudistamme myös markkinointinimeämme muotoon Tradenomit. Samalla visuaalinen ilme uudistuu kokonaisuudessaan vastaamaan yhteisöllisyyttä korostavan brändin mukaiseksi. Uusi brändi kokoaa yhteen niin opiskelijat ja jo valmistuneet tradenomit entistä paremmin.

- Kyse ei ole ainoastaan visuaalisen ilmeen uudistamisesta, vaan myös asenne- ja puhetavan muutoksesta, sanoo puheenjohtaja Veli-Matti Peltola. - Haluamme olla suorapuheisia ja jättää järjestöjargonin taaksemme, mikä tuo meidät lähemmäksi jäseniämme, Peltola jatkaa.

- Olemme Suomen ainoita kasvavia liittoja ja menestysreseptimme pakkasimme yksinkertaiseen muotoon: No limits, Peltola kertoo. - Ihanan röyhkeällä asenteella tuuletamme samalla vanhankantaista työmarkkinakenttää ja haastamme myös muut liitot uudistamaan tapaansa puhua jäsenilleen, kannustaa Peltola.

Uudistettu brändi näkyy jatkossa voimakkaasti kaikessa toiminnassamme, myös vaikuttamistyön eri osa-alueilla. Uudet työnteon muodot, hyvinvoinnin ja työelämän tasa-arvon edistäminen vaativat järjestöiltä uutta ajattelua.

- Haluamme haastaa koko työmarkkinakenttää meille tärkeillä teemoilla uusien tulokulmien löytämiseksi, vt. toiminnanjohtaja Ville-Veikko Rantamaula sanoo. - Teemme tätä työtä jatkossa perinteisten toimijoiden lisäksi myös suoraan tradenomeja työllistävien yritysten kanssa. Järjestelmä on murroksessa ja sitä myötä myös palkansaajaliittojen rooli muuttuu. Me emme jää olosuhteiden armoille, vaan päämäärätietoisesti kehitämme uutta, Rantamaula summaa.


Verkkosivujen osoite ja sähköpostiosoitteemme muuttuvat

Jatkossa verkkosivumme löytyvät osoitteesta tradenomi.fi ja suoraosoite opiskelijatoiminnallemme on tradenomiopiskelijat.fi.

Sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@tradenomi.fi. Sosiaalisessa mediassa toimimme tunnisteilla #tradenomi, #tradenomit, #tradenomiopiskelija, #tradenomiopiskelijat ja #nolimits.

Uudet logomme ja graafiset ohjeet löydät täältä. Uudistus suunniteltiin ja toteutettiin yhteistyössä Dynamo&Sonin kanssa.

Lisätiedot:

Veli-Matti Peltola, puheenjohtaja
p. 050 477 4847

Ville-Veikko Rantamaula, vt.toiminnanjohtaja
p. 040 832 6682

Anu Väätäjä, viestintäjohtaja
p. 050 372 7395
 


Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin.

TEHTÄVÄNÄMME ON MAAILMAN PARAS TYÖELÄMÄ JA OSAAMINEN.

Lisää aiheesta: Uratarinat

Kirsi Alm-Siira tradenomiopinnoistaan: "Älkää tehkö, kuten minä!"

Tradenomitutkinto siivitti Kirsi Alm-Siiran tietä toimittajaksi ja uutisankkuriksi. Hän kokee saaneensa tradenomiopinnoista arvokkaita oppeja työelämään muun muassa suomen kielestä ja esiintymisestä.

Lue lisää

Pankin tiskiltä ohjelmistorobottien pariin

Topi Komulainen valittiin Vuoden Tradenomiksi 2022, sillä Komulainen on onnistunut omassa työtehtävässään ja tuonut tradenomiuttaan esille positiivisessa valossa. Vuoden Tradenomi valitaan, sillä Tradenomit haluaa palkita tradenomien joukosta yksilöitä, jotka ovat omassa yhteisössään olleet luomassa Maailman parasta työelämää ja nostamassa tradenomien profiilia.

Lue lisää

Tradenomi Lassi Lankinen: parhaat tulokset syntyvät, kun töissä voi pitää myös hauskaa

Tradenomi Lassi Lankinen työskentelee myyjänä työnantajamielikuvaan, rekrytointiin ja työntekijäkokemukseen erikoistuneella Finders Seekersillä. Myyntiä ja logistiikkaa Haaga-Heliassa opiskelleen Lassin mukaan hyväksi myyjäksi tulemiseen riittää aito palo myyntiin ja kiinnostus myytävään tuotteeseen.

Lue lisää

Tradenomin yrittäjätarina: Radikaali valinta vei Kati Huovinmaan opintojen kautta yrittäjäksi

Kati Huovinmaa toimi taidemuseon johtajana, mutta päätti vaihtaa alaa. Tradenomiopintojen aikana syntyi idea omasta yrityksestä.

Lue lisää

Anttilan tiskiltä asiantuntijaksi pankkiin

Tradenomi Esko Koskinen työskentelee rahoitusalalla pankin luotonvalvonnan ja perinnän parissa. Esko toimii myös pankin ylempien toimihenkilöiden luottamushenkilönä. Perinnässä eteen tulee monenlaisia tapauksia ja työ vaatii ongelmaratkaisutaitoja.

Lue lisää