Tradenomiliitto on nyt Tradenomit!

23.8.2019 | Uratarinat

Uudistetun brändin myötä uudistamme myös markkinointinimeämme muotoon Tradenomit. Samalla visuaalinen ilme uudistuu kokonaisuudessaan vastaamaan yhteisöllisyyttä korostavan brändin mukaiseksi. Uusi brändi kokoaa yhteen niin opiskelijat ja jo valmistuneet tradenomit entistä paremmin.

- Kyse ei ole ainoastaan visuaalisen ilmeen uudistamisesta, vaan myös asenne- ja puhetavan muutoksesta, sanoo puheenjohtaja Veli-Matti Peltola. - Haluamme olla suorapuheisia ja jättää järjestöjargonin taaksemme, mikä tuo meidät lähemmäksi jäseniämme, Peltola jatkaa.

- Olemme Suomen ainoita kasvavia liittoja ja menestysreseptimme pakkasimme yksinkertaiseen muotoon: No limits, Peltola kertoo. - Ihanan röyhkeällä asenteella tuuletamme samalla vanhankantaista työmarkkinakenttää ja haastamme myös muut liitot uudistamaan tapaansa puhua jäsenilleen, kannustaa Peltola.

Uudistettu brändi näkyy jatkossa voimakkaasti kaikessa toiminnassamme, myös vaikuttamistyön eri osa-alueilla. Uudet työnteon muodot, hyvinvoinnin ja työelämän tasa-arvon edistäminen vaativat järjestöiltä uutta ajattelua.

- Haluamme haastaa koko työmarkkinakenttää meille tärkeillä teemoilla uusien tulokulmien löytämiseksi, vt. toiminnanjohtaja Ville-Veikko Rantamaula sanoo. - Teemme tätä työtä jatkossa perinteisten toimijoiden lisäksi myös suoraan tradenomeja työllistävien yritysten kanssa. Järjestelmä on murroksessa ja sitä myötä myös palkansaajaliittojen rooli muuttuu. Me emme jää olosuhteiden armoille, vaan päämäärätietoisesti kehitämme uutta, Rantamaula summaa.


Verkkosivujen osoite ja sähköpostiosoitteemme muuttuvat

Jatkossa verkkosivumme löytyvät osoitteesta tradenomi.fi ja suoraosoite opiskelijatoiminnallemme on tradenomiopiskelijat.fi.

Sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@tradenomi.fi. Sosiaalisessa mediassa toimimme tunnisteilla #tradenomi, #tradenomit, #tradenomiopiskelija, #tradenomiopiskelijat ja #nolimits.

Uudet logomme ja graafiset ohjeet löydät täältä. Uudistus suunniteltiin ja toteutettiin yhteistyössä Dynamo&Sonin kanssa.

Lisätiedot:

Veli-Matti Peltola, puheenjohtaja
p. 050 477 4847

Ville-Veikko Rantamaula, vt.toiminnanjohtaja
p. 040 832 6682

Anu Väätäjä, viestintäjohtaja
p. 050 372 7395
 


Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin.

TEHTÄVÄNÄMME ON MAAILMAN PARAS TYÖELÄMÄ JA OSAAMINEN.

Lisää aiheesta: Uratarinat

Tradenomin yrittäjätarina: Radikaali valinta vei Kati Huovinmaan opintojen kautta yrittäjäksi

Kati Huovinmaa toimi taidemuseon johtajana, mutta päätti vaihtaa alaa. Tradenomiopintojen aikana syntyi idea omasta yrityksestä.

Lue lisää

Anttilan tiskiltä asiantuntijaksi pankkiin

Tradenomi Esko Koskinen työskentelee rahoitusalalla pankin luotonvalvonnan ja perinnän parissa. Esko toimii myös pankin ylempien toimihenkilöiden luottamushenkilönä. Perinnässä eteen tulee monenlaisia tapauksia ja työ vaatii ongelmaratkaisutaitoja.

Lue lisää

Elizabeth Harjunpää perusti ukrainalaisille tukikeskuksen Helsinkiin

Kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, hänen oli pakko toimia. Hän perusti apukeskuksen ukrainalaisille Helsingin Vallilaan.

Lue lisää

Tradenomi Sari de Nier päätyi kansainvälisen uran kautta tilintarkastajaksi Turkuun

Kansainvälistä kauppaa opiskellut tradenomi Sari de Nier on työskennellyt uransa alussa Etelä-Afrikassa, mutta päätynyt yrittäjyyden kautta tilintarkastustehtäviin Turkuun. Tehtävät tilintarkastajana Digi- ja väestötietovirastossa ovat monipuolisia ja tarjoavat näkymän yhteiskunnan muutoksiin.

Lue lisää

It-alan rekrytoija nauttii asiakastyöstä

Tradenomi (YAMK) Janne Borro tietää, että yrityksen arvot kiinnostavat työnhakijoita, kun ne toteutuvat työn arjessa. Borron mukaan ura on hyvä aloittaa myyntityöstä, se opettaa tarjoamaan asiakkaalle apua ja lisäarvoa. Lue tradenomin uratarina.

Lue lisää