Risteilyt

Viking Line, Tallink Silja ja Eckerö Line myöntävät Tradenomien jäsenille alennusta vapaa-ajan risteilymatkoista.

Viking Linen jäsenedut

Ohessa käyttöösi Viking Linen sähköiset arvokuponkitarjoukset. Kupongit ovat voimassa reittimatkoilla Helsingistä Tallinnaan sekä seuraavilla risteilyllä: Helsinki–Tukholma-risteily, Päiväristeily Tallinnaan ja Miniristeily Helsingistä. Katso tarkemmat tiedot kupongeista.

Löydät kupongit alla olevan linkin kautta, lataa itsellesi ja varaa matka! 

Arvokupongit

Varaukset, aikataulut ja lisätiedot:
http://www.vikingline.fi

 

Tallink Silja Oy:n jäsenedut

Tallink Silja ja Club One tarjoavat sinulle mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta, suoraan kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle.
Silver-tason etuihin kuuluu mm. jopa 20 % perusalennus tietyistä normaalihintaisista tuotteista.

Lisätiedot ohjelmasta ja kaikista kanta-asiakkuuden eduista osoitteessa http://www.clubone.fi. Liity Club One -asiakkaaksi osoitteessa http://www.clubone.fi/erikoisliittyminen

Liittyminen tapahtuu oman Akavan sopimusetunumerolla 9057. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan edustasi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, niin sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja saat tarvittaessa Silver-tason kortin. Huomioithan, että etu on henkilökohtainen ja kertaluonteinen. Silver-taso on voimassa 12 kk, lisätietoa tasomääritelmistä www.clubone.fi.

Lisätietoja: http://www.clubone.fi

 

Eckerö Line

Eckerö Line tarjoaa Tradenomien jäsenille alennuksia risteilyjen hinnoista. Tutustu etuihin: www.eckeroline.fi/TRAL

Alennus koskee jäseniä ja samalla varauksella  mukana olevia matkustajia. Alennuksen edellytyksenä on voimassa oleva jäsenkortti. Alennukset voidaan myöntää vain Eckerö Linen omista myyntipisteistä ja verkkokaupasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai tuotepaketteihin. Varauksen yhteydessä tulee mainita sopimustunnus U-1142.

Lisätiedot, aikataulut ja varaukset:
http://www.eckeroline.fi