Tukea työhaastatteluun

Valmistautumalla työhaastatteluun huolellisesti voit olla haastattelussa rennosti ja kertoa osaamisestasi vakuuttavasti.

Jäsenenä voit harjoitella videohaastattelua simulaattorin avulla sekä käydä verkkokurssin, jolta saat vinkit haastattelussa onnistumiseen sekä livenä että etänä. 

Videohaastattelusimulaattori

Videohaastattelut ovat yleistyneet, mutta monelle työnhakijalle videolla esiintyminen voi tuntua vieraalta. Jäsenenä pääset testaamaan Suomen käytetyintä videohaastattelualustaa, Recrightia. Voit käyttää simulaattoria milloin sinulle parhaiten sopii ja harjoitella niin kauan, kunnes olet tyytyväinen vastauksiisi. Samalla voit treenata myös kielitaitoasi: kysymykset ovat suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Palveluun kirjaudutaan nimellä ja sähköpostiosoitteella. 

Tarvitset vain nettiyhteyden sekä kameralla varustetun mobiililaitteen tai tietokoneen. Simulaattori ohjaa sinua eteenpäin. Teknisissä ongelmissa voit lähettää viestin osoitteeseen me@coolla.fi.

Kokeile videohaastattelusimulaattoria tästä >>

Onnistu työhaastattelussa -verkkokurssi 

Tällä verkkokurssilla keskitytään erityisesti siihen, miten vakuutat rekrytoijan videon välityksellä. Opeista on apua myös live-haastattelussa.

Osallistu verkkokurssille tästä >>