Kehu

Opi tuntemaan vahvuutesi ja lisää työhyvinvointia Kehun avulla.

Kehu on täysin ilmainen ja kaikille avoin palvelu, jonka avulla voit lähettää, vastaanottaa ja kirjata hyvää palautetta. Kehujen listaamisen kautta saat konkreettisen käsityksen omista taidoistasi ja vahvuuksistasi. Lisäksi voit levittää hyvää fiilistä ympärillesi helpolla tavalla. Palvelu on henkilökohtainen eikä lisäämäsi sisältö näy muille.

Kerää positiivinen palaute hyödynnettäväksi dataksi

Kehussa vastaanottamasi tai sinne kirjaamasi hyvä palaute kertyy helppokäyttöiseksi tilastoksi, jota voit käyttää hyväksesi työpaikkaa hakiessa tai kehityskeskustelussa. Lisää taitosi ja vahvuutesi työhakemukseen tai CV:hen tai mainitse saamasi kehu työhaastattelussa!

Lisää työhyvinvointia kehumalla kollegaa tai alaista

Maailmaan mahtuu aina lisää kannustavia sanoja. Levitä iloa ympärillesi kehumalla alaista tai kollegaa hyvin tehdystä työstä ja luo hyvää ilmapiiriä työyhteisöösi. Hyvän palautteen antaminen on helppoa - tarvitset vain kehuttavan henkilön sähköpostiosoitteen. Vastaanottajan ei tarvitse olla Kehun käyttäjä, hän saa sähköposti-ilmoituksen saamastaan kehusta joka tapauksessa. Lähettämällä kehun voit samalla kutsua uusia käyttäjiä!

Tutustu Kehuun täällä