Yrittäjäjäsenyys

Meille on tärkeää tukea jäseniämme myös yrittäjän polulla. Tulevaisuudessa yhä useampi työllistää itse itsensä. Työurat monipuolistuvat jatkuvasti ja moni meistä työskentelee välillä palkansaajana, välillä yrittäjänä tai molempina samanaikaisesti. 


Yrittäjäjäsenten palvelut

Saat yrittäjänä seuraavat jäsenmaksuun sisältyvät palvelut:

Kohdennettujen palveluiden lisäksi yrittäjäjäsenillä on käytössään samat edut ja palvelut kuin täysjäsenilläkin. Yrittäjäsenenten jäseneduissa on  palkansaajajäsenten jäsenetuihin verrattuna kuitenkin muutama eroavaisuus:

  • Oikeusturva eroaa hieman palkansaajajäsenistä. Tarkempaa tietoa tradenomiyrittäjän oikeusturvasta löydät täältä
  • Tradenomien lakimiehet ovat erikoistuneet työoikeuteen eivätkä hoida esim. yritysten välisiä riita-asioita. Yritystoimintaan liittyvissä juridisissa kysymyksissä voi apua saada Suomen Yrittäjien neuvontapalvelusta. Neuvontapalvelu on käytettävissä Suomen Yrittäjien palvelupaketin tilanneilla jäsenillä. Palvelupaketti on yrittäjäjäsenille maksuton
  • Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu on 27,75 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksu ei sisällä työttömyyskassan jäsenyyttä


Yrittäjäjäsenen työttömyysturva

Yrittäjän Työttömyyskassan (Yrittäjäkassa) jäsenyyttä ei saa voimaan Tradenomien kautta, vaan sitä tulee hakea erikseen. Yrittäjäkassan  jäsenyys voi kuitenkin olla voimassa rinnakkain Tradenomien yrittäjäjäsenyyden kanssa.  

Tutustu yrittäjien työttömyysturvaan


Liity yrittäjäjäseneksi

Jos olet jo ennestään Tradenomien jäsen, jäsenlajisi vaihdetaan yrittäjäjäsenyydeksi siinä vaiheessa, kun irtisanot KOKO-kassan jäsenyyden. Ennen tätä jäsenyyteen ei tarvitse tehdä mitään muutoksia yrittäjänä toimimisen vuoksi. 

Kysy lisää jäsenasioista

ma-to klo 9-16, pe 10-16

020 155 8803

jasenasiat@tradenomi.fi

Jäsenmaksut, liittymiset, alennushakemukset, jäsentietojen muutokset