Yrittäjäjäsenyys

Tarjoamme palveluita niin yrittäjänä toimiville kuin yrittäjyyttä pohtivillekin.

Meille on tärkeää tukea jäseniämme myös yrittäjän polulla. Tulevaisuudessa yhä useampi työllistää itse itsensä. Työurat monipuolistuvat jatkuvasti ja moni meistä työskentelee välillä palkansaajana, välillä yrittäjänä tai molempia samanaikaisesti. 

Yrittäjäjäsenten palvelut

Tarjoamme yrittäjille seuraavat jäsenmaksuun sisältyvät palvelut:

Kohdennettujen palveluiden lisäksi yrittäjäjäsenillä on käytössään samat edut ja palvelut kuin täysjäsenilläkin. Yrittäjäsenenten jäseneduissa on  palkansaajajäsenten jäsenetuihin verrattuna kuitenkin muutama eroavaisuus:

  • Oikeusturvavakuutus on vakuutusehtojen osalta hieman erilainen kuin palkansaajajäsenillä. Tarkempaa tietoa yrittäjän vakuutusturvasta löydät täältä.
  • Tradenomien lakimiehet ovat erikoistuneet työoikeuteen eivätkä hoida esim. yritysten välisiä riita-asioita. Yritystoimintaan liittyvissä juridisissa kysymyksissä voi apua saada Suomen Yrittäjien neuvontapalvelusta. Neuvontapalvelu on käytettävissä Suomen Yrittäjien palvelupaketin tilanneilla jäsenillä. Palvelupaketti on yrittäjäjäsenille maksuton, muille jäsenille palvelupaketin hinta on 93 euroa/vuosi.

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu on 26,75 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksu ei sisällä työttömyyskassan jäsenyyttä.

Yrittäjäjäsenen työttömyysturva

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassan (AYT-kassa) jäsenyyttä ei saa voimaan Tradenomien kautta, vaan sitä tulee hakea erikseen. Yrittäjäkassan  jäsenyys voi kuitenkin olla voimassa rinnakkain Tradenomien yrittäjäjäsenyyden kanssa.  

Lue lisää yrittäjän työttömyysturvasta täältä.

Liity yrittäjäjäseneksi

Jos olet jo ennestään Tradenomien jäsen, jäsenlajisi vaihdetaan yrittäjäjäsenyydeksi siinä vaiheessa, kun irtisanot KOKO-kassan jäsenyyden. Ennen tätä jäsenyyteen ei tarvitse tehdä mitään muutoksia yrittäjänä toimimisen vuoksi. 

Liity jäseneksi tästä

Kysy lisää:

Jäsenasiat

Jäsenmaksut, liittymiset, alennushakemukset, jäsentietojen muutokset

020 155 8803

jasenasiat@tradenomi.fi