Kevytyrittäjälle

Kevytyrittäjyys on monelle Tradenomille keino harjoittaa yrittäjyyttä joustavasti työn tai opintojen ohella. Tarjoammekin jäsenillemme monipuolisesti etuja kevytyrittäjyyteen!


PALKKIO+ LASKUTUSPALVELU

Palkkio+ laskutuspalvelun kautta voit keskittyä itse työhön ja toimeksiantojen hankkimiseen. Jätä papereiden pyörittämiset ja viranomaisvelvoitteet meidän huoleksemme!

Tradenomien jäsenenä saat käyttöösi Platinum-tason ehdot. Voit laskuttaa veloituksetta 1 000 euron edestä työtä kevytyrittäjänä ilman y-tunnusta. Tämän ylittävältä osalta palveluveloitus on vain 3,2 %. Palvelu on selkeästi edullisempi kuin muut laskutuspalvelut.


Aina edullinen - ei aloitusmaksua

Aloita yrittäminen helposti ja nopeasti ilman taloudellista riskiä. Kirjaudu sisään palveluun jäsentunnuksillamme. Palvelu tunnistaa suoraan Platinum-etutasosi.

  Palveluveloitus
0-1000€/v    
Palveluveloitus
1000€ ylittävältä osalta    
Palkkio+ turva
Palkkio+ Platinum 0 % 3,2 % 2 %
Palkkio+ Gold 3,5 % 3,5 % 2 %
Palkkio+ Basic 4 % 4 % 2 %


 

Heräsikö kysyttävää?

info@palkkioplus.fi
0400 169 570
Ma-pe klo 9.00-16.00


Lue lisää palkkio+ -palvelusta

Palkkio+ Miten pääsen alkuun? >>
Palkkio+ Usein kysyttyä >>


Muut kevytyrittäjän jäsenedut

UKKO.fi

Tradenomien jäsenenä saat UKKO Kevytyrittäjyyspalvelun käyttöösi 20 %:n alennuksella. Jäsenhinta on 4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta (normaalihinta 5 %).

Lisäksi saat UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kuukausimaksusta 10 % alennuksen, hinnasto alkaen 0 €/kk. UKKO Toiminimiyrittäjyys on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka voivat palvelun avulla automatisoida kirjanpitonsa ja säästää näin tilitoimistokuluissa. Palvelun kautta voit myös perustaa ilmaiseksi toiminimen, jos sinulla ei sellaista vielä ole. Alennukset saat ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun olevasi Tradenomien jäsen. 

Lue lisää:
UKKO Kevytyrittäjyys-palvelu >>
UKKO Toiminimiyrittäjyyspalvelu >>


OP Kevytyrittäjä

Tradenomien jäsenet saavat 20 %:n alennuksen OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Alennuksella palvelupalkkio kaikesta laskutuksesta on 4 % normaalin 5 %:n palvelupalkkion sijaan ja alennus on voimassa toistaiseksi. Saat alennuksen käyttöösi ilmoittamalla jäsennumerosi OP Kevytyrittäjän asiakaspalveluun.

OP Kevytyrittäjä -palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi - siihen minkä osaat parhaiten.

Lue lisää:
OP Kevytyrittäjä -palvelu >>


Huomioi tämä - Kevytyrittäjyys katsotaan työttömyysturvalaissa yritystoiminnaksi

Myös kevytyrittäjyys katsotaan työttömyysturvalaissa tarkoitetulla tavalla yritystoiminnaksi. Kevytyrittäjänä toimiminen ei kuitenkaan automaattisesti estä työttömyyspäivärahan maksamista, mikäli jäisit palkkatyöstä työttömäksi.

Selvitä oma tilanteesi tarvittaessa tarkemmin Tradenomien työttömyysturvaneuvonnasta: tyottomyysturva@tradenomi.fi tai puh. 020 155 8800.