Ammattikorkeakoulujen henkilöstö

Ammattikorkeakoulussa työskentelevä tradenomi, tervetuloa jäseneksemme!

Oman työehtosopimuksen myötä ammattikorkeakouluhenkilöstön edunvalvonta vahvistuu merkittävästi 

Oman työehtosopimuksen saaminen ammattikorkeakoulujen henkilöstölle on ollut tavoitteenamme pitkään ja päämäärätietoisen työmme tuloksena saamme edistettyä maailman parasta työelämää myös amk-sektorin asiantuntijoille. 

“Tradenomien asema paranee merkittävästi, kun jatkossa henkilöstön tarpeet ja kehitysajatukset voidaan viedä eteenpäin työehtosopimuksen mukaisen henkilöstöedustuksen kautta,” toteaa sopimuksen pääneuvottelijana toiminut asiantuntijamme Harri. 

Harri toimii myös jatkossa sopimusalavastaavana neuvottelujärjestössämme YTN:ssä, joka on yksi uuden sopimuksen sopijaosapuolista Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n ja työnantajia edustavan Sivistysala ry:n lisäksi. 

Aiemmin amk-henkilöstön työsuhteen ehdot määräytyivät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan, joka on voimassa 31.3.2024 saakka. Uuden työehtosopimuksen sopimuskausi alkaa 1.4.2024. Sopimus kattaa 21 opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla toimivaa ammattikorkeakoulua.

Työskenteletkö ammattikorkeakoulun hallinnossa? Liity Tradenomeihin!

Monet amk-sektorin asiantuntijat ovat järjestäytyneet aiemman työehtosopimuksen mukaisesti esimerkiksi Jytyyn ja JHL:ään, jotka eivät ole uuden sopimuksen sopijaosapuolina. 

Nyt, kun neuvottelujärjestömme YTN on yksi amkien työehtosopimuksen sopijaosapuolista, on hyvä varmistaa, että etusi tulevat ajetuksi ja liittyä joukkoomme! 

Paljonko jäsenyys maksaa?

33 € / kuukausi

Hintaan kuuluu myös työttömyyskassan jäsenyys. Vakuutamme jäsenemme työttömyyden varalle KOKO-kassassa.

Jos et halua vaihtaa työttömyyskassaa, voit liittyä jäseneksemme ilman kassajäsenyyttä. Tällöin jäsenmaksu on 27,75 euroa kuukaudessa.

Kuka voi liittyä Tradenomeihin?

Jos työskentelet ammattikorkeakoulusi hallinnossa, kuten markkinoinnissa, taloushallinnossa tai HR- tai IT-tehtävissä, olet tervetullut jäseneksemme.

Liity nyt ja voit voittaa festariliput!

Arvomme kaikkien 4.3. - 31.5.2024 liittyneiden tai jäsenen hankkineiden (suosittelija) kesken viisi kolmen päivän lippua Ruisrockiin*. Ruisrock järjestetään Turun Ruissalossa 5. -  7.7.2024. 

Nyt on siis oikea aika liittyä!

Liity jäseneksi nyt!
Liity nyt ja voit voittaa festariliput!

Arvonnan säännöt

* Osallistut arvontaan liittymällä Tradenomien jäseneksi tai hankkimalla uuden jäsenen ajalla 4.3. - 31.5.2024. Arvomme viisi voittajaa, joista jokainen saa yhden kolmen päivän lipun Ruisrockiin. Ruisrock järjestetään Turun Ruissalossa 5. -  7.7.2024. Yhden palkinnon arvo on 240 euroa. Arvonta suoritetaan 3.6.2024 ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Uuden työehtosopimuksen myötä työpaikallesi valitaan uudet luottamusmiehet

Olisitko kiinnostunut toimimaan henkilöstön edustajana? Monessa ammattikorkeakoulussa on jo käynnistynyt ehdolleasettumisaika luottamusmiesvaalissa.

Jos olet kiinnostunut luottamusmiehenä toimimisesta, muttet ole vielä saanut tietoa ammattikorkeakoulunne luottamusmiesvaalista, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijaamme Harriin. Yhteydenotto ei vielä velvoita mihinkään!

Lisää aiheesta

Jytyn lakko ei koske Tradenomien jäseniä

Harri Westerlund

Erityisasiantuntija, julkinen sektori, luottamusmiestoiminta

040 839 5909

harri.westerlund@tradenomi.fi