Polttoaine-edut

Tradenomien jäsenet saavat polttoainealennuksia St1-, Shell- ja Teboil-ketjuilta.

St1 ja Shell

Polttoaine:

Alennus vaihtelee asemittain ja on 0.5-2.5 snt/litra. Edun saat käyttämällä Tradenomien jäsenkorttia bensa-automaatissa ennen maksua. Mikäli käytössäsi on ainoastaan mobiilijäsenkortti, voit etua varten voit hakea ketjun oman alennuskortin, joka toimii bensa-automaateissa ja saat sillä saman alennuksen, kuin jäsenkortilla. Alennus myönnetään kunkin aseman tolppahinnasta maksettaessa pankkikortilla, Visa Electronilla tai käteisellä. Etu on voimassa kaikilla Suomen St1-asemilla sekä miehitetyillä Shell-huoltamoilla.

St1:llä on koko Suomen kattava jakeluasemaverkosto, joka palvelee niin yksityis- kuin ammattiautoilijoita. Verkostoon kuuluu kotimaassa n. 200 palveluasemaa ja n. 200 automaattiasemaa. Lähimmän St1-jakeluaseman löydät osoitteesta www.st1.fi.

Lämmitysöljy ja sähkö:

St1 tarjoaa Tradenomien äsenille lämmitysöljyä ja sähköä sekä muita St1-tuotteita (esim. pientuulivoimalat) päivän parhaaseen hintaan. Edun saa käyttöönsä kertomalla Tradenomien jäsennumeron tehdessään sähkö- tai lämmitysöljysopimusta. 

Teboil

Teboilin Maksuaikakorttialennukset Tradenomien jäsenille:

  • Bensiinistä 2,2 snt/litra
  • Dieselöljystä 2,2 snt/litra
  • Voiteluaineista 10 prosenttia (alle 10 litran astiat)
  • Nestekaasusta 5 prosenttia (täyttö)

Maksuaikakortti on maksuton ja lasku lähetetään kerran kuukaudessa. Tilinhoitomaksu on 1,35 euroa/lasku ja se veloitetaan vain, mikäli on laskutettavaa.

Jäsenedut saa kaikilta Teboil-huoltamoilta lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.

Lisätiedot ja huoltoasemien sijainnit: http://www.teboil.fi