Yksityiselämän oikeudellinen neuvonta

TARVITSETKO NEUVOA? - PERINTÖASIOIHIN, AVIOEROON TAI PANKKI- TAI VAKUUTUSASIOIHIN?

Saat Tradenomien täysjäsenenä käyttöösi yksityiselämän lakineuvonnan ja tilanteesi tarkemman kartoituksen veloituksetta. Neuvontapalvelun piiriin kuuluvat esimerkiksi seuraavat asiat:

  • perintö-, testamentti- ja jakoasiat
  • perheoikeudelliset asiat (avioehtosopimukset, lahjat lapsille ja puolisolle, avioero, ositus ja elatusapu)
  • perintö- ja lahjaverotus
  • vahingonkorvausasiat
  • pankki- ja vakuutusoikeuteen kuuluvat asiat
  • avoparin oikeudelliset asiat (esim. yhteisomistuksen purkaminen)
  • huoneenvuokra- ja asunto-osakeyhtiöasiat, asuntokaupat, muut kiinteän ja irtaimen omaisuuden kaupat, mukaan lukien kaupan virheet

Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka jäsen voi esittää ja juristi selvittää puhelimessa ilman perehtymistä asiakirjoihin tai sähköposteihin. Neuvonta ei koske asiakirjojen laatimista. Elinkeino-, yritys, sijoitus-, ansiotoiminta-, luottamustehtävä- ja sosiaaliturva-asiat eivät kuulu palvelun piiriin. 

Mikäli asian selvittäminen edellyttää asiakirjoihin perehtymistä tai muita toimepiteitä jotka eivät kuulu tämän sopimuksen piiriin, Tradenomien jäsen voi tehdä Asianajotoimisto Jurentian kanssa toimeksiantosopimuksen. Jäsenet saavat 15 % alennuksen toimeksiannon veloituksesta. Voimassaoleva jäsenyys tulee ilmoittaa ja siitä tulee esittää selvitys (voimassaoleva jäsenkortti tai muu vastaava selvitys) viimeistään toimeksiantosopimuksen allekirjoituksen yhteydessä alennuksen saamiseksi.

Työsuhde- ja työttömyysturva-asiat eivät kuulu palvelun piiriin, ne hoituvat entiseen tapaan Tradenomien työsuhdeneuvonnan ja työttömyysturvaneuvonnan kautta.

OTA YHTEYTTÄ YKSITYISOIKEUDELLISISSA ASIOISSA:

Asianajotoimisto Jurentia Oy
(09) 6829 4400 
toimisto@jurentia.fi