If Etuohjelman edut

Liittymällä If Etuohjelmaan voit saada tuntuvia alennuksia vakuutuksistasi.

Voit täydentää liiton ottamaa tapaturmaturvaa Primus- tapaturmavakuutuksella. Samalla voit vakuuttaa edullisesti myös puolisosi. Lapsellesi voit hankkia kattavan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina ja kaikkialla – myös kilpaurheilussa 18-vuotiaaksi asti. Käytettävissäsi ovat seuraavat edut:

  • Kattavat Primus-tapaturmavakuutukset itsellesi ja puolisollesi jopa 50 % edullisemmin. Valitse tarpeesi mukaan turvat tapaturman aiheuttaman lyhytaikaisen työkyvyttömyyden, kuoleman, pysyvän haitan tai hoitokulujen varalle.
  • Lapsen tapaturmavakuutus ilman omavastuuta noin 2-3 euroa kuukaudessa – voimassa aina ja kaikkialla. Vakuutus on voimassa myös kilpaurheilussa. 
  • Lisäksi saat 1.12.2015 alkaen myönnettyihin Primus-vakuutuksiin veloituksetta lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturvan. 

Jo pelkällä oman kodin kotivakuutuksella pääset mukaan If Etuohjelmaan ja saat 10 prosentin alennuksen, kun vastaanotat vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuille. If Etuohjelmaan perustuva vakuutusmaksualennus on 10-15 prosenttia asioinnista riippuen. Parhaimmillaan alennuksesi on 15 %, sillä etusi kasvavat, kun keskität enemmän vakuutuksia Ifille. 

Ifin kautta saat tuntuvien alennusten lisäksi myös muita etuja: esimerkiksi terveysneuvontaa on tarjolla 24/7, jos otat Ifin sairausvakuutuksen tai kattavan lapsivakuutuksen.