Alakohtaiset yhdistykset

Valtakunnalliset yhdistykset kokoavat yhteen saman alan tradenomeja. Tavoitteena on luoda hyvät puitteet ammattitaidon kehittymiselle ja verkostoitumiselle.

Alakohtaiset yhdistykset järjestävät kyseisellä alalla työskenteleville jäsenilleen koulutuksia, seminaareja ja tilaisuuksia eri puolilla Suomea. Yhdistykset viestivät alan ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista uutiskirjeillä sekä Facebookissa.

Jokaisella alalla työskentelevällä tradenomilla on mahdollisuus vaikuttaa oman alansa yhdistyksen toimintaan ehdottamalla koulutustilaisuuksien teemoja sekä tuomalla esiin alan edunvalvonnan kannalta tärkeitä aiheita. Seuraamme myös aloilla työskentelevän jäsenistön työoloja, urakehitystä ja palkkoja vuosittaisella jäsentutkimuksella.

Alojen tradenomien edunvalvontaa hoidetaan neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n kautta. YTN on akavalainen yksityisen sektorin neuvottelujärjestö, jonka jäseniä ovat akavalaiset liitot. Tradenomit on YTN:n neljänneksi suurin jäsen.

Millaista on olla mukana alakohtaisen yhdistyksen hallituksessa? Lue lisää täältä

Kaupan alan tradenomit

Kaupan alan tradenomien Facebook-sivu

Yhteyshenkilö:
Joonas Kopra, erityisasiantuntija
joonas.kopra@tradenomi.fi / puh. 050 407 4876

IT-tradenomit

IT-tradenomien Facebook-sivu

Yhteyshenkilö:
Julia Lauren, erityisasiantuntija
julia.lauren@tradenomi.fi / puh. 050 376 2240

Finanssialan tradenomit

Finanssialan tradenomien Facebook-sivu

Yhteyshenkilö:
Joonas Kopra, erityisasiantuntija
joonas.kopra@tradenomi.fi / puh. 050 407 4876

Taloushallintoalan tradenomit

Taloushallintoalan tradenomien Facebook-sivu

Yhteyshenkilö:
Jenni Lakso, asiantuntija
jenni.lakso@tradenomi.fi / puh. 050 321 8982

Myynnin ja markkinoinnin tradenomit

Tradenomien muista alakohtaisista yhdistyksistä poiketen Myynnin ja markkinoinnin tradenomit toimii yhdistyksen sijaan verkostona.

Yhteyshenkilö:
Iiro Rauhala, alue- ja tapahtumakoordinaattori
iiro.rauhala@tradenomi.fi / puh. 040 128 3956

 

Liity oman alasi yhdistykseen - erillistä jäsenmaksua ei ole!

Valtakunnallisen yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki alalla työskentelevät jäsenet. Yhdistykset eivät kerää erillistä jäsenmaksua.

Liittymisen voit tehdä helposti verkkoasioinnissa tai ilmoittamalla siitä Tradenomien toimistolle: jasenasiat@tradenomi.fi, kerro sähköpostiviestissä nimesi sekä jäsennumerosi.