Jäsenmaksualennukset

Tradenomi, saat jäsenmaksualennusta lomautuksen, työttömyyden ja muiden palkattomien jaksojen ajalta.

Jäsenmaksualennukset

Myönnämme 50 % jäsenmaksualennuksen kaikille täysjäsenille, jotka ovat vähintään kuukauden ilman palkkatuloa. Mikäli palkattomuus alkaa ennen kuun 15. päivää, myönnetään alennus kokonaan kyseiseltä kuukaudelta. Jos palkattomuus alkaa kuun 15. päivän jälkeen, niin alennus myönnetään seuraavan kuun alusta alkaen.

Mikäli palkattoman jakson kestoa ei tiedetä, niin myönnämme alennusta aina kolmen kuukauden jakson, jonka jälkeen alennusta on haettava uudestaan. Mikäli olet jo maksanut jäsenmaksuja alennusjaksolta, niin liikamaksu hyvitetään ensisijaisesti tulevissa jäsenmaksuissa.

Jäsenmaksualennuksen perusteet 

50 prosentin jäsenmaksualennus myönnetään, jos olet vähintään kuukauden yhtäjaksoisesti ilman palkkatuloja. Alennuksen perusteita ovat: 

Näin haet jäsenmaksualennusta

Jäsenmaksualennusta haetaan asiointipalvelussa. Hakemukseen tarvittavat liitteet on esitelty kunkin jäsenmaksualennusperusteen yhteydessä. Liite voi olla skannattu, kuvakaappaus tai hyvälaatuinen valokuva dokumentista. 

Oikeus jäsenmaksualennukseen koskee ainoastaan palkatonta aikaa. Jäsenmaksualennusta saavilla jäsenillä on velvollisuus ilmoittaa muutoksista tilanteessaan jäsenpalveluumme.

Jäsenmaksualennuksen voi saada takautuvasti palkattoman jakson alusta lukien. Edellisen vuoden jäsenmaksualennuksia koskevat hakemukset tulee kuitenkin lähettää viimeistään kuluvan vuoden helmikuun loppuun mennessä. Sen jälkeen alennuksia ei enää myönnetä edelliselle vuodelle.

Opiskelijajäsenillä (hopea-, kulta- ja musta-jäsenillä) ei ole oikeutta jäsenmaksualennukseen.

Kysy lisää jäsenasioista

ma-to klo 9-16, pe 10-16

020 155 8803

jasenasiat@tradenomi.fi

Jäsenmaksut, liittymiset, alennushakemukset, jäsentietojen muutokset