Työllistymishankkeet

Tukea työnhakuun ja työllistymiseen koulutuksista ja sparrausryhmistä.

Tradenomien jäsenenä olet oikeutettu myös Rekryboosterin ja Momentumin koulutustoimintaan, jotka ovat osa akavalaisten liittojen työnhakua tukevaa toimintaa. Rekryboosterin työnhaun verkkovalmennukseen ja Momentumin webinaareihin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. 

Koulutuksista ja sparrausryhmistä saat toimivaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Koulutuksien aiheita ovat mm. oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen, työhaastattelut sekä oma jaksaminen työnhaussa.

Suuri osa koulutuksista on avoimia kaikille liittojen jäsenille ja tietyt valmennuskokonaisuudet on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille jäsenille. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Rekryboosteri

Verkossa järjestettävä työnhakuvalmennus tarjoaa vertaistukea, uusia ajatuksia, yhteisöllistä työnhakua, poikkialaista sparrausta.

Rekryboosterista saat

  • virtuaalisen työyhteisön sekä ajan ja paikan työnhaun toteuttamiseen, kokemusten jakamiseen ja yhdessä oppimiseen
  • vinkkejä omien vahvuuksien tunnistamiseen ja oman osaamisen kirkastamiseen
  • vertaistukea suunnitelmalliseen ja tehokkaaseen työnhakuun
  • työkaluja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen
  • kaikille ryhmille yhteiset, säännölliset Q&A-tapaamiset uravalmentajan johdolla

Lue lisää Rekryboosterista >> 

Momentum

Momentum tarjoaa runsaasti työnhakuun ja urasunnitteluun liittyviä webinaareja, joita voi seurata joko reaaliaikaisesti tai katsoa tallenteina silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Tutustu Momentumin tarjontaan tästä >>