Työnhaun vertaisryhmät

Tehosta työnhakuasi - tule mukaan työnhaun vertaisryhmään!

Vertaisryhmistä saat tukea ja ajankohtaista tietoa työnhakuun. Ryhmien aiheita ovat mm. oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen, työhaastattelut sekä oma jaksaminen työnhaussa.

Vertaisryhmät ovat osa akavalaisten liittojen työnhakua tukevaa toimintaa. Toiminta on jäsenillemme maksutonta. 

Rekryboosteri

Rekryboosteri on työnhaun vertaisohjelma verkossa, jossa saat uravalmentajien laatiman kuuden viikon ohjelman ja parhaat vinkit työnhakusi tueksi. Voit jakaa ryhmässäsi niin työnhaun onnistumiset kuin pettymyksetkin, saada kannustusta ja palautetta sekä uusia näkökulmia ja virtaa työnhakuun.

Rekryboosterista saat

  • virtuaalisen työyhteisön sekä ajan ja paikan työnhaun toteuttamiseen, kokemusten jakamiseen ja yhdessä oppimiseen
  • vinkkejä omien vahvuuksien tunnistamiseen ja oman osaamisen kirkastamiseen
  • vertaistukea suunnitelmalliseen ja tehokkaaseen työnhakuun
  • työkaluja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen
  • kaikille ryhmille yhteiset, säännölliset Q&A-tapaamiset uravalmentajan johdolla

Verkossa toteutettavaan vertaisryhmään ovat tervetulleita työttömänä tai työttömyysuhan alla olevat jäsenemme ympäri Suomen.

Tutustu Rekryboosteriin tästä >> 


Momentum

Momentum tarjoaa Pohjois-Suomessa asuville jäsenillemme työnhaun sparrausryhmiä, jotka kokoontuvat Oulussa. Kuusi viikkoa kestävät sparriryhmät tarjoavat tukea työnhakuun. Saat ryhmästä tukea oman osaamisen tunnistamiseen, työnhakutaitojen hiomiseen ja omaan jaksamiseen työnhaun aikana. Lisäksi osallistuja voi hyödyntää pienryhmäprosessia tukevaa yksilösparrausta. 

Momentum tarjoaa runsaasti myös muuta tukea urasunnitteluun ja työnhakuun. Tarjonnassa on mm. webinaareja, joita voi seurata joko reaaliaikaisesti tai katsoa tallenteina silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Tutustu Momentumiin tästä >>