Neuvontaa aloitteleville yrittäjille

Yrittäjyyden alkutaipaleella hyvät neuvot ja tuki ovat tarpeen. Vinkkaamme muutaman tahon, josta saat apua ja inspiraatiota päästäksesi eteenpäin pohdintojesi kanssa. Hyödynnä myös Tradenomien jäsenyyteen kuuluva yrittäjyyssparraus.

Saat ajantasaista tietoa sekä apua yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen Uusyrityskeskuksista. Tutustu myös Akavalaiset yrittäjät AKY:n Yrittäjäoppaaseen, josta saat vinkkejä mm. yrityksen perustamiseen, markkinointiin, kirjanpitoon ja verotukseen. Hyödynnä Tradenomien veloitukseton yrittäjyyssparraus. Verkossa toteutettava valmennus räätälöidään aina sinun tarpeesi mukaan. 
 

UUSYRITYSKESKUKSET TUKENASI

Tradenomit tekee yhteistyötä Uusyrityskeskusten kanssa. Uusyrityskeskukset auttavat yrittäjäksi haluavia kaikkialla Suomessa ja tarjoavat maksutonta neuvontaa, jonka tavoitteena on auttaa yrittäjyydestä kiinnostuneita saamaan parhaan mahdollisen alun yritystoiminnalleen. 

Yrittäjäneuvonnan aiheita ovat mm.

  • Liikeidean kehittäminen
  • Yrittäjävalmiudet ja osaamisen kehittäminen
  • Liiketoimintasuunnitelmat
  • Markkinointi ja mainonta
  • Markkinatutkimukset
  • Myynti ja hinnoittelu
  • Talous- ja kannattavuuslaskelmat

Yritysneuvonnasta saa apua suunnitelmien ja laskelmien laatimisessa sekä hyvien valintojen tekemisessä aivan yrityksen alkutaipaleelta asti. Neuvontaa antavat yritysneuvojat, joilla on pitkä kokemus yhteistyöstä aloittelevien yrittäjien kanssa.

Jos pohdit oman yrityksen perustamista, varaa aika lähimpään Uusyrityskeskukseen tästä

Uusrityskeskus julkaisee vuosittain myös Perustamisoppaan alkavalle yrittäjälle, joka kokoaa yhteen kaiken yrityksen perustamisessa tarvittavan tiedon helposti omaksuttavassa muodossa. 

 

AKY:n Yrittäjäopas

Akavalaiset yrittäjät AKY:n Eväitä Yrittäjälle -yrittäjäopas tarjoaa vinkkejä ja innostusta yrittäjyyden polulla niin yrittäjyyttä harkitsevalle kuin jo yrittäjänä toimivalle. Oppaasta saat eväitä mm. yrityksen perustamiseen, myyntiin ja markkinointiin, vakuutuksiin, kirjanpitoon ja verotukseen.


Yrittäjyyssparraus avuksi alkutaipaleelle

Tradenomien jäsenyyteen kuuluu veloitukseton yrittäjyyssparraus kokeneen valmentajan kanssa. Verkossa toteutettava valmennus räätälöidään aina sinun tarpeesi mukaan.