Urapalvelumme kattavat nyt myös työhyvinvoinnin!

17.1.2017

Kuluvana vuonna työhyvinvointi on toimintamme keskiössä niin edunvalvonnassa kuin jäsenpalveluissammekin. Vuonna 2017 on jäsenille luvassa sekä hyvinvointi-, työkyky- ja esimiesohjausta että erilaisia työhyvinvointitapahtumia ja webinaareja. Vuoden alusta alkaen jäsenten käytettävissä on myös työhyvinvoinnin ohjauspalvelut, jotka toteutetaan yhteistyössä Työvalmennus Futuurin kanssa. Ohjaus on ennaltaehkäisevää keskusteluapua ja jäsenellä on käytettävissään kolme keskustelukertaa vuodessa.

Ohjauspalvelut jakautuvat kolmeen erilliseen osaan: työkyky-, työhyvinvointi- ja esimiesohjaukseen. Työkykyohjaukselle voi olla tarvetta, jos tilanteen taustalla on uupumista, työpaikkakiusaamista, merkittävän raskas työtaakka tai tunne, ettei selviä tehtävistään.

Työhyvinvointiohjauksessa pureudutaan työtehtävien lisääntymisen tai vastuun kasvamisen tuomiin haasteisiin, toistuvaan kiireeseen ja keskeytyksiin sekä kiinnitetään huomiota omaan työhyvinvointiin ja jaksamiseen.

Esimiesohjaus auttaa, jos henkilöllä on esimerkiksi tarve ottaa alaisen kanssa puheeksi työkykyhaasteet, lisääntyneet sairauspoissaolot tai töiden hidastunut eteneminen tai laadun heikkeneminen. Vinkkejä saa myös palautteen antamiseen ja saamiseen sekä alaisten motivointiin.

Lue lisää täältä ja varaa aikasi asiantuntijalle!