Kerro meille, miten mielestäsi kaupan ala pelastetaan!

14.8.2015

Neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n kaupan ala toteuttaa kyselytutkimuksen liittyen kaupan alan murrokseen ja tulevaisuuteen. Kysely kartoittaa myös alalla työskentelevien mielipiteitä eri keinoista, joilla toimiala saadaan pelastettua. Tuloksia hyödynnetään edunvalvontatyössä ja ne julkaistaan lokakuussa. Kysely toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa. Kerro, millaisia ajatuksia sinulla on johtamisesta, alan nykytilasta sekä mitä strategisten painopisteiden jatkossa alan yrityksissä tulisi olla!

Vastaamiseen kuluu aikaa vain noin 10-15 minuuttia. Kyselylinkki on avoinna 28.8.klo 12.00 saakka:
http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1328430&chk=RQQDWR92
Jos linkki ei toimi, kopioi se ja liitä se selaimesi osoitekenttään!

Käsittelemme vastaukset luottamuksellisesti, eikä vastauksia voi yhdistää vastaajaan. Arvomme yhteystietonsa jättäneiden kesken 10 kappaletta Anton&Anton
-tuotepaketteja, jotka sisältävät 50 euron arvosta korkealaatuisia lähiruoka- ja erikoisruokatuotteita
. Arvonta suoritetaan 28.8. ja voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Kyselyyn voivat vastata kaikki kaupan alalla työskentelevät, vaikka he eivät YTN-liittojen jäseniä olisikaan. Voit siis jakaa linkkiä eteenpäin kollegoillesi.

Kiitos jo etukäteen arvokkaasta panoksestasi tulevaisuuden rakentamiseen!

Lisätiedot tutkimuksesta ja kaupan alan edunvalvonnasta:

Ville-Veikko Rantamaula, edunvalvontayksikön johtaja
ville-veikko.rantamaula@tral.fi

Elena Gorschkow-Salonranta, asiamies
elena.gorschkow-salonranta@tral.fi

Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö, jonka jäseninä on 22 akavalaista liittoa. YTN vastaa Akavan kentässä ylempien toimihenkilöiden sopimus- ja neuvottelutoiminnasta teollisuudessa sekä liike- ja palvelualoilla. TRAL on YTN:n neljänneksi suurin jäsenliitto. YTN kaupan alan toiminnasta löydät lisätietoja verkkosivuilta ytn.fi/kauppa ja kaupansopimus.fi sekä lisäksi Facebookista facebook.com/ytnkauppa.