Tervetuloa Esimies&henkilöstö-tapahtumaan 23.-24.9.!

18.9.2015

Esimies- ja henkilöstö 2015 on kaksipäiväinen tapahtuma, joka tarjoaa kävijöille verkostoitumista, mielenkiintoisia puheenvuoroja johtamisesta, henkilöstötyöstä ja työhyvinvoinnista sekä antaa kattavan kuvan alan uusimmista ja tärkeimmistä palveluista, tuotteista ja ratkaisuista. Keynote-puhujina Tom Pöysti, Helena Åhman, Sampo Kaulanen, Henrietta Kekäläinen ja André Noël Chaker. Päivien aikana yli 30 ohjelmanumeroa kahdella lavalla. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Itä-Pasila) 23.-24.9.

TRAL on mukana tapahtumassa omalla osastollaan (4a37) ja jälkimmäisenä päivänä työsuhdejuristimme Katariina Tirri-Nuotto kertoo tapahtumayleisölle johtajasopimuksiin liityvistä kysymyksistä:

Tietoisku: Johtajasopimukset, Esimieslava
24.9. klo 11.30-12.00

  •      mitä sopimuksen sisällössä tulisi ottaa huomioon?
  •      miten johtajien sopimukset eroavat työntekijöiden työsopimuksista?

Jäsentilaisuus: Lisää naisia johtajiksi, miksi ja miten?, Network-alue
24.9. klo 14.30-16.00

Lisätiedot tapahtumakalenteristamme

Rekisteröityminen tapahtumaan:
Tapahtuma on maksuton, mutta kävijöiden on rekisteröidyttävä tapahtumaan. Se onnistuu helposti tapahtuman sivujen kautta: www.easyfair.com/esimies.
Esimies & Henkilöstö -ammattitapahtumaan rekisteröityneet kävijät voivat vierailla maksutta myös Meetings & Events ja Bisnespäivät tapahtumissa.