Kerro tradenomitekosi!

8.11.2021

Aikaansaavaa asiantuntijuutta-kampanjamme käynnistyy marraskuussa, jolla haluamme juhlistaa tutkinnon ja meidän Tradenomien 25-vuotista taivalta. Kampanjalla tuomme esiin tradenomien monipuolista osaamista ja työuria. Tavoitteenamme on kasvattaa tutkinnon tunnettuutta ja arvostusta työelämässä, vahvistaa tradenomikunnan ammattiylpeyttä ja herättää työelämän edustajia miettimään tradenomien osaamisen hyödyntämistä omissa organisaatioissaan.

Kampanjamme näkyy omien kanaviemme lisäksi muun muassa sosiaalisessa sekä sähköisissä medioissa, minkä lisäksi lähestymme satoja työnantajia kirjeitse kertoaksemme tradenomien osaamispotentiaalista heidän organisaatioilleen. Kampanjakasvoinamme toimii seitsemän jäsentämme, jotka valikoituivat mukaan avoimen haun kautta. Lämmin kiitos kaikille jäsenillemme, jotka hakivat mukaan kampanjaamme!

Tradenomiteoilla vaikuttavia lopputuloksia

Tradenomikunnan monipuolista osaamista tuodaan esiin parhaiten tradenomien itsensä avulla. Kutsumme kaikki tradenomit mukaan kampanjaamme kertomaan oman tradenomitekonsa - se on oikea esimerkki siitä, miksi tradenomit ovat aikaansaavia asiantuntijoita.

Tradenomiteko on siis asiantuntijana tekemäsi päätös, valinta tai ajatus, josta on syntynyt jotain vaikuttavaa. Emme etsi sankaritarinoita, vaan pieniä oivalluksia ja yllättäviäkin valintoja, jotka kertovat, kuinka osaamisesi loi jotain mielenkiintoista, uutta tai suurempaa työurallasi. Tradenomitekosi voit jakaa kampanjasivumme kautta.

Lue lisää kampanjastamme täällä ja tule mukaan edistämään koko tradenomikunnalle yhteistä asiaa: tutkinnon tunnettuuden ja arvostuksen kasvattamista!

Anu Väätäjä

Viestintäjohtaja, päätoimittaja

050 372 7395

anu.vaataja@tradenomi.fi