Uusi jäsenetu: Täydennä osaamistasi ammattikorkeakoulujen kursseilla verkossa

15.11.2021

Uutena jäsenetuna voit nyt täydentää osaamistasi ammattikorkeakoulujen opintojaksoilla Campusonline-palvelussa.

Osa kursseista on maksuttomia, osa maksullisia. Kun olet suorittanut maksullisen opintojakson kevään 2022 aikana, voit hakea puolet kurssihinnasta takaisin Tradenomeilta. Ammattikorkeakoulujen läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille opintojaksot ovat maksuttomia. 

Keväällä 2022 alkavien kurssien tarjonta avautuu tutustuttavaksi ma 15.11.2021 ja ilmoittautuminen kursseille alkaa ma 22.11.2021 klo 8.00. Kursseille hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Valittavanasi on yhteensä 18 kurssia, joiden teemoina mm. muun muassa johtamista, ohjelmointia ja palvelumuotoilua. Tarjonnassa on myös YAMK-opintojaksoja. Valittavana olevat kurssit on merkitty Tradenomien logolla. 

Tutustu kurssitarjontaan tästä >>


Mikä Campusonline?

Campusonline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali, joka kokoaa yhteen verkko-opintojaksotarjontaa kaikista Suomen 24 ammattikorkeakoulusta. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa: ilmoittaudu minkä tahansa ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele siellä missä sinulle parhaiten sopii. CampusOnline.fi-portaalissa opiskelu on mahdollista ympäri vuoden. Lukukausia on kolme, sekä lisäksi ympäri vuoden jatkuvat opintojaksot.

Henna Hirvonen

Erityisasiantuntija, koulutus-, elinkeino- ja työllisyyspolitiikka