Tradenomit Laurean avain­kump­pa­nik­si

6.5.2022

Laurea ja Tradenomit ovat tehneet aktiivista yhteistyötä liiton perustamisajoista alkaen. Uusi avainkumppanuus solmittiin helmikuussa 2022 ja sen myötä tavoitteena on edistää yhteistyössä entisestään tradenomitutkinnon tunnettuuden kasvattamista sekä opiskelijoiden työelämäasioiden tuntemusta.


Tradenomien Jaakko Hyvönen ja Sari Niemi vierailivat huhtikuussa Laurean Tikkurilan toimipisteessä. Vierailua isännöivät Laurean aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju, kehittämispäälliköt Niina Holmstedt ja Ilkka Kurkela sekä rehtori Jouni Koski.

- Haluamme löytää uusia yhteistyön muotoja, jotka palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla sekä Laureaa että meitä, sanoo toiminnanjohtajamme Sari Niemi. Toivomme hyvin käytännönläheistä yhteistyötä, jossa on mahdollisuus tavata niin hallintoa, tradenomikouluttajia kuin erityisesti tradenomiopiskelijoita.

Laurea ja Tradenomit järjestävät yhteistyössä opiskelijoille erilaisia tilaisuuksia, joissa aiheina ovat mm. kesätyöt ja harjoittelujaksot sekä tutkittu tieto tradenomien työelämäasioista, kuten palkoista eri toimialoilla. Avainkumppanuuden myötä yhteistyöhön haetaan uusia muotoja, ja vuoropuhelua tutkinnon kehittämisen ja YAMK-tutkinnon nimikkeen muuttamisen osalta jatketaan.

- Opiskelijat ovat tulevaisuuden työelämän asiantuntijoita ja heille on annettava parhaat mahdolliset valmiudet lähteä rakentamaan uraansa, tiivistää  hallituksemme puheenjohtaja Jaakko Hyvönen. - Haluamme tässä työssä olla tiiviinä yhteistyökumppanina auttamassa urasuunnittelussa, työnhakuun ja työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.


Vastaavia yhteistyösopimuksia on solmittu vuosien mittaan myös muiden tradenomeja kouluttavien ammattikorkeakoulujen kanssa.
Ammattikorkeakouluille tarjoamiimme palveluihin voi tutustua täällä.